Mutsen, cols en hoofdbanden

Mutsen, cols en hoofdbanden wielrennen | Wieleroutfits.nl

Een goede fietsmuts is voor elke wielrenner van essentieel belang om een goede rit te kunnen rijden in de winter. Vooral tijdens de koudere dagen verlies je via je hoofd veel warmte. Een goede fietsmuts zorgt ervoor dat deze warmte behouden blijft waardoor je hoofd niet teveel afkoelt. Alleen een fietsmuts is soms niet voldoende om je tijdens de rit warm te houden. Met behulp van een col of eventueel een hoofdband is je hoofd beter wam te houden. Vooral je oren blijven op deze manier goed warm. Door het gebruik van fietsmutsen en cols houd je de wind van je weg en voer je het zweet gemakkelijk af. Hierdoor blijf je goed op temperatuur en voel je je comfortabeler op de fiets. Ook voor de warmere dagen kan hoofdbedekking voor een comfortabeler gevoel zorgen. In deze gevallen gaat het vooral om de hoofdbanden. Deze fiets hoofdbanden voeren het zweet af waardoor je geen last hebt van zweetdruppels die door je gezicht lopen.

Divers en uitgebreid assortiment wielerkleding

Het assortiment wielrenmutsen bestaat uit drie hoofdgroepen. Namelijk de wielermutsen, wielrenner cols en wielrenner hoofdbanden.  Het assortiment wielermutsen bevat onder andere de merken Castelli, Endura en GripGrab. Deze merken onderscheiden zich door hun sterke kwaliteit en hoge mate van gebruiksgemak. De wielermutsen zijn veelal gemaakt van stretchmateriaal waardoor de pasvorm nauw aansluit om het hoofd. Hierdoor kan de warmte beter worden vastgehouden. De wielermutsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals donkerblauw, groen, rood en zwart. Hierdoor er altijd een fietsmuts beschikbaar is die past bij je wieleroutfit! De wielrencols zijn in tegenstelling tot de wielermutsen niet gemaakt van stretch materiaal. De wielrencols zullen daarom niet straks om uw hals zitten. Door de iets lossere pasvorm ervaart u geen knellend gevoel. Wel zijn de wielrencols gemaakt van goed ademend materiaal zodat het vocht goed gereguleerd wordt, maar er geen warmte verloren gaat. De wielrencols zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zowel effen varianten met neutrale kleuren, maar ook met patronen zoals camouflage! De wielrenners hoofdbanden zijn gemaakt van stretchmateriaal. Dit is noodzakelijk tegen het afzakken. Door de strakkere pasvorm kan je zweet beter worden afgevoerd en blijft je lichaamswarmte beter bewaard. Door het gebruik van thermoflex zijn de hoofdbanden winddicht wat ervoor zorgt dat de wind geen vat krijgt op je oren.

Bestel gemakkelijk en snel online bij Wieleroutfits.nl

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken bestel je de producten eenvoudig in onze webshop. Als je bestelling voor 23:45 uur besteld is ontvang je deze de volgende dag al thuis. De verzending is gratis bij een bestelwaarde van meer dan €35,-. Wil je de producten eerst thuis passen en dan beslissen of je ze gaat gebruiken? Geen probleem je hebt 14 dagen retourrecht en kun de producten zelfs later betalen door gebruik te maken van AfterPay! Mocht je naar aanleiding van je bestelling nog vragen hebben dan staat onze klantenservice je graag te woord. Naast de wielermutsen, cols en hoofdbanden ben je bij wieleroutfits.nl ook aan het goede adres voor alle overige wielerkleding van jassen tot helmen.