Bandana's

Bandana’s voor fietsers I Wieleroutfits.nl

De bandana is een soort doek die om het hoofd wordt geknoopt en hierdoor als hoofdbediening dient. Toen de Italiaan Marco Pantani van de bandana zijn handelsmerk maakte, werd het item enorm populair. Toen de helmplicht werd ingediend verdween de bandana voor een groot gedeelte bij de professionele wielrenners. Toch is de bandana nog steeds erg populair in de wielersport. De bandana die tegenwoordig verkrijgbaar is heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Dit maak de bandana zeer geschikt voor wie snel zweet, de bandana kan in dat geval ook onder de helm worden gedragen. Voor mannen met een kaal hoofd die zonder helm fietsen, is de bandana ook aan te raden. De bandana voorkomt in dat geval het verbranden van het hoofd. Toch wordt het aangeraden de bandana altijd te dragen in combinatie met een helm.

Diverse soorten bandana’s online bestellen

De bandana is tegenwoordig verkrijgbaar in vele verschillende soorten uitvoeringen. De pasvorm van de bandana is universeel. De bandana wordt op het hoofd geplaatst en kan in de meeste gevallen aan de achterzijde losser of vaster worden gezet met behulp van een bandje. De bandana kan gemaakt zijn van diverse materialen. Erg prettig is een bandana van polyester, dit materiaal gaat uitstekend om met de toevoer van zweet waardoor de bandana ook geen irritatie aan het hoofd veroorzaakt. Op Wielrenoutfits.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan verschillende soorten bandana’s in diverse kleuren en designs. Wij bieden onder andere bandana’s aan van de merken 21Virages, GripGrab, Rogelli en Castelli.

Originele wielerkleding en – accessoires

Naast bandana’s kun je op Wieleroutfits.nl ook terecht voor andere hoofddeksels zoals wielerpetjes, mutsen en fietshelmen. Daarnaast bieden wij een groot assortiment aan allerlei soorten fietskleding voor zowel heren als dames en kinderen, fietsaccessoires en meer. De fietskleding in ons assortiment is van bekende merken zoals Castelli, Santini en Giro maar ook bieden we kleding en accessoires van minder bekende merken aan. Ons volledige assortiment vind je in onze webshop. Het plaatsen van een bestelling is eenvoudig en snel. Voor bestellingen boven de € 35,- betaal je geen verzendkosten. Daarnaast bieden wij naast onze scherpe prijzen, regelmatig leuke kortingen aan. Bekijk het online aanbod en plaats je bestelling!