opc_loader

MAXIM ENERGY BAR CARAMEL CHOCOLATE (25x55 gr.) 20 stuks + 5 gratis

Maxim
MAXIM ENERGY BAR CARAMEL CHOCOLATE ; Nu in een supervoordelig multipack 20 plus 5 gratis !
45,00
Artikelnummers
EAN:
5704190111496
SKU:
maximenergycaramelchocolate25pack
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

MAXIM ENERGY BAR CARAMEL CHOCOLATE ; Nu in een supervoordelig multipack 20 plus 5 gratis ! Gebruik – Voor en tijdens de wedstrijd of training

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron. Helaas is de koolhydraatvoorraad in de spieren beperkt. Een tekort in je glycogeenvoorraad kan je prestatie met 50% doen dalen. Maxim Energy Bars bevatten 70% koolhydraten en weinig vet. Dit maakt de repen ideaal voor gebruik zowel voor als tijdens de inspanning.

Hoe en wanneer te gebruiken?

Tijdens de inspanning:
Vul je verloren energie tijdens het sporten aan met een Energy Bar. Ze zijn makkelijk te eten en goed verteerbaar. De combinatie van snelle en langzame koolhydraten verzekert je van een voortdurende energietoevoer.

Dagelijks gebruik:
Energy Bars zijn een gezond alternatief voor candybars, aangezien ze een lager vet- en hoger koolhydraatgehalte hebben. Energy Bars zijn per stuk verkrijgbaar, verpakt in aluminium folie.  

Het is van groot belang om voor, tijdens en na de wedstrijd je lichaam te voorzien van voldoende voedingstoffen. Het is belangrijk om vooraf al de voorraad koolhydraten op peil te brengen, zodat je tijdens de wedstrijd of training alleen maar hoeft aan te vullen. Koolhydraten zijn de belangrijkste brandstoffen. De koolhydraatvoorraad in je spieren is beperkt en een tekort kan je prestatievermogen met 50% doen dalen. Maxim Energy Bars bevatten 70% koolhydraten (snelle en langzame) en bevatten weinig vet. Dit maakt de repen ideaal voor gebruik zowel voor als tijdens de inspanning. Neem 1 reep tijdens de inspanning, ongeveer iedere 60 – 90 minuten. Drink minimaal 750 ml water of dorstlesser/sprotdrank per uur.

Allergie informatie: Alle repen zijn geproduceerd in een fabriek waar ook tarwe, mais, gluten, melk (inclusief lactose), soja, pinda's, noten, cacao en sesam zaad verwerkt worden. Banaan-chocolade bevat tarwe, gluten, melk, lactose, maïs en soja.<10ppm sulfiet. 

Smaken en verpakkingen: 

  

  • Onderstaande is ter indicatie. Deze cijfers zijn van de smaak Banaan.Chocolade, voor de andere smaken zijn deze aantallen niet precies identiek.


Nutritionele waarden 

Energy Bar banana/Chocolade

100gr

per 55gr bar

Energiewaarde

401kcal

220kcal

Vetten

10,0 g

5,7 g

Waarvan verzadigd

5,6 g

3,1 g

Koolhydraten

70 g

39 g

Suikers

41 g

23,0 g

Voedingsvezel

3,0 g

1,6 g

Eiwit

5,3 g

2,9 g

Zout

0,35 g

0,20 g

 

 

 

MAXIM ENERGY BAR CARAMEL CHOCOLATE (25x55 gr.) 20 stuks + 5 gratis heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English