opc_loader

Fietsjacks winter voor heren

Artikel 1 tot 40 (van de 333 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 333 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

Fietsjacks voor de winter

Fietsen is ook een heerlijk sport in de winter, mits je gebruik maakt van de juiste kleding. Wanneer je in de winter wilt racen is het belangrijk om een goed fietsjack te dragen. De fietsjacks voor de winter hebben allemaal thermische eigenschappen. Dat wil zeggen dat ze goed isoleren en je warm houden maar tevens voldoende ventileren. Sommige jassen zijn voorzien van windstopper materiaal. Wieleroutfits heeft een ruim aanbod aan thermo fietsjacks.

Zelfs in de winter op de fiets met de fietsjacks van Wieleroutfits.nl

Laat de winter je trainingssessies niet verpesten en geniet, zelfs in de winter, van een lekker eind fietsen met onze warme fietsjacks. Deze jacks zijn zeer gewild dankzij de extreme rekbaarheid en waterdichte stof waardoor de warmte goed bij je blijft tijdens het fietsen. De waterdichte fietsjacks zijn aan de achterkant iets langer waardoor je rug goed bedekt blijft terwijl je voorover leunt tijdens het fietsen. Het bijkomende voordeel van de fietsjacks is dat ze na een lange, smerige fietstocht gemakkelijk schoon te maken zijn doordat de stof geen water en vuil opneemt. De fietskleding kan hierdoor enorm lang mee gaan mits je er goed mee om gaat. De reflecterende onderdelen aan de fietsjacks zorgen ervoor dat je zelfs in het donker of tijdens slecht weer veilig kunt fietsen doordat je door de reflecterende delen snel zal worden opgemerkt.

Breed assortiment aan water- en winddichte fietsjacks

De fietsjack collectie van Wieleroufits.nl is niet alleen geselecteerd op kwaliteit maar ook op prijs. Het verschil in het aantal merken is net zo groot als het verschil qua prijs. Met merken als Craft, Endura en Shimano is er een enorme diversiteit in designs en formaten. Wij streven ernaar om fietskleding aan te bieden voor ieder budget en met ons assortiment fietsjacks voor in de winter is dat zeker gelukt. Voor een scherpe prijs kun je al rondfietsen in een fietsjack van Rogelli of Agu maar de fanatieke fietsers zullen hun geluk beproeven met de winter fietsjacks van het duurdere segment, denk hierbij aan Castelli en Sportfull. Natuurlijk is het verschil in kwaliteit te merken maar het ligt er net aan wanneer jij als sporter tevreden bent. Het gaat erom dat het fietsjack aan jouw eisen voldoet en dat jij je op je gemak voelt. De fietsjacks zijn naast de winter ook uitermate geschikt voor gebruik bij slecht weer, omdat de fietsjacks zowel waterdicht als winddicht zijn. Zowel de mountainbiker, wielrenner als racefietser kan goed uit de voeten met de winterjacks en zal bij gebruik dan ook niet meer zonder kunnen.

Snel, veilig en eenvoudig bestellen bij Wieleroutfits.nl

Naast de fietsjacks voor in de winter hebben wij ook een collectie windstoppers die zeer geschikt zijn voor de warmere dagen. Ook kun je veel andere goedkope fietskleding bij ons halen die ervoor zorgen dat jij van top tot teen voorbereid bent voor een fanatieke rit. Bij Wieleroutfits.nl streven wij er dan ook naar om de fietskleding zo snel mogelijk bij jou af te leveren waardoor je zo snel mogelijk van het comfort kunt genieten die onze fietskleding met zich mee brengt. Bij Wieleroutfits.nl kun je naast het brede assortiment fietskleding ook sportvoeding en spierbeschermers vinden die je prestatie nog meer kunnen verbeteren. Met de spierbeschermers moet je denken aan crèmes en olie die de spieren al opwarmen voor het sporten maar crèmes en olie die na het sporten zorgen voor een sneller herstel van de spieren. Bestel dus jouw fietskleding en accessoires bij Wieleroutfits.nl en geniet van de vele voordelen die de producten met zich mee brengen.

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English