opc_loader

GARANTIETERMIJN EN KLACHTEN

 

Garantie

U kunt er vanuit gaan dat, indien u een product koopt bij Wieleroutfits, dit een degelijk product is welke voldoet aan de productomschrijving en kwalitatief goed is. We geven dan ook 1 jaar garantie op al onze producten. Je hebt recht op garantie indien het product defect is door een product-, constructie-, of materiaalfout. In overleg met de fabrikant en/of leverancier wordt het product gerepareerd of krijgt u een nieuw product toegestuurd. Schade door onbehoorlijk gebruik valt uiteraard niet onder de garantieregeling. Daarnaast heeft u onverminderd recht op de wettelijke garantie. De wettelijke garantie is dat het product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid mag van verwachten.

 

Geen garantie

Een product valt niet binnen de garantie als de schade is veroorzaakt door:

  • Opzet of nalatigheid;
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • Normale slijtage;
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing en/of wasvoorschriften (zie Wasvoorschriften).

 

Twijfel je of het product in aanmerking komt voor garantie? Neem dan eerst contact met ons op zodat we het product kunnen beoordelen.

 

Klachten

Bent u niet tevreden over het product welke u thuisbezorgd heeft gekregen? Neem dan direct contact met ons op via e-mail of telefoon. Het product kan dan geruild worden of geretourneerd, waarbij u uw aankoopbedrag terugkrijgt.
 

Mocht u niet tevreden zijn over de dienstverlening van Wieleroutfits dan is het mogelijk om een klacht in te dienen via [email protected]. We streven ernaar om uw klacht binnen 2 werkdagen te beantwoorden en zullen dan ten allen tijde trachten uw klacht op te lossen.  Mochten we er niet uitkomen dan zal de Stichting Webshop Keurmerk bemiddelen. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan heeft u de mogelijkheid om u geschil met Wieleroutfits voor te leggen aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC (www.sgc.nl). Ook kunt u de klacht voorleggen bij het Europese ODR platform (ec.europa.eu/consumers/odr/).

  • Nederlands
  • English