opc_loader

Mouwloos fietsshirt

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Mouwloze fietsshirts online bestellen bij Wieleroutfits.nl

Wanneer het buiten weer warmer wordt en de zon begint te schijnen gaan we massaal op de (race)fiets om te fietsen. Onderweg even een stukje taart eten en wat drinken en na de tijd even een biertje pakken op het terras. Het was een prachtige dag en je hebt genoten van de zon, je armen zijn een klein beetje verbrand maar niet te erg dus het kleurt nog wel bij. Wanneer je dus nog een feestje of een andere leuke bijeenkomst hebt, heb je geen halve witte armen want je droeg tijdens je fietstocht natuurlijk een fietsshirt zonder mouwen. Een fietsshirt is luchtig en ventileert, daardoor kun je met het warme weer gewoon blijven fietsen. Ook kun je genoeg meenemen met zo’n shirt, er zitten verschillende vakjes op de rug waar je wat in kunt stoppen.

Diverse soorten fietsshirts voor mannen

Een mouwloos fietsshirt draag je wanneer het warm is en omdat je geen wit-bruine armen wilt wanneer je een hemd of T-shirt aantrekt. In eerste instantie denken veel mensen dat een fietsshirt zonder mouwen een shirt is voor een triatlon. Deze gedachte wordt gelukkig steeds minder, want een fietsshirt zonder mouwen is echt een ideaal kledingstuk tijdens de warme zomerdagen. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim assortiment aan fietsshirts zonder mouwen voor mannen. Ze komen in allerlei kleuren voor, zoals in het wit of zwart wat weer vrij standaard is, maar ook in reflecterende kleuren zodat je in het donker goed opvalt. De mouwloze fietsshirts die wij aanbieden zijn van de merken Contec, Castelli, Sportful, Rogelli en 21Virages.

Ruim assortiment wielerkleding voor allerlei weersomstandigheden

De echte fietsliefhebbers gaan natuurlijk met mooi en slecht weer op stap. Met mooi zonnig weer draag je natuurlijk een korte fietsbroek en een fietsshirt zonder mouwen. Wanneer het weer wat minder wordt draag je een langere fietsbroek en misschien een fietsshirt met mouwen. Deze kledingstukken vind je natuurlijk ook in onze webshop. Een fietsshirt zonder mouwen trek je eenvoudig aan door de ritssluiting op de voorkant. Ben je benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden in ons ruime fietskleding assortiment? Kijk dan snel verder op de website en plaats je bestelling voor 23.45 uur. Wanneer je dit doet, dan worden de meeste artikelen nog dezelfde avond verzonden en heb je het de volgende dag in huis.

  • Nederlands
  • English