opc_loader

BBB fietsbroek dames zwart/blauw / BBB Shorts Omnium Black/Scuba Blue

BBB

De BBB BBW-279 Omnium is een prima broek voor wat minder lange afstanden, maar zorgt er wel voor dat je comfortabel kan fietsen door de zeem in de broek.

54,95
Article numbers
SKU:
29069279Scuba
Shipping method
Post NL | DHL (Fast shipping worldwide):
0,00

De BBB BBW-279 Omnium is een prima broek voor wat minder lange afstanden, maar zorgt er wel voor dat je comfortabel kan fietsen door de zeem in de broek. De broek heeft een schappelijke prijs, maar heeft daarom ook een mindere zeem en is wat minder geschikt voor lange fietstochten. De broek is samengesteld uit tien panelen, wat ervoor zorgt dat de broek een iets betere pasvorm heeft. De broek sluit gewoon goed aan bij de randen en heeft in combinatie met de 10 panelen een prettige pasvorm.

De broek geeft een lichte ondersteuning aan de spieren. Overtollig vocht wordt snel van het lichaam afgevoerd, zodat broek comfortabel blijft. Dankzij het Snakeskin mesh geniet je van extra ventilatie, waardoor je het niet te warm krijgt. Op de broekspijpen is een siliconen opdruk toegevoegd om opstropen tegen te gaan.

De broek heeft een stevig, vierzijdig rekbare zeem voor comfort. De zeem bestaat uit een schuimmateriaal met hoge dichtheid en heeft een anatomische 3D constructie voor een prettige zithouding. Wel is de zeem wat minder geschikt voor lange afstanden.

Deze broek heeft geen bretels wat het tot een minderen broek maakt omdat de zeem zo kan verschuiven. Wel is de broek wat makkelijker uit te doen wat ook wel erg handig kan zijn.

BBB fietsbroek dames zwart/blauw / BBB Shorts Omnium Black/Scuba Blue does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.

Matching Products For:

Alternative Products For:

  • Nederlands
  • English