opc_loader

Fietssloten

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

Fietsslot kopen op Wieleroutfits.nl

Nederland is een echt fietsland, helaas worden er daardoor ook elke dag weer behoorlijk veel fietsen gestolen. Om diefstal van jouw fiets te voorkomen, is het noodzakelijk om een goedgekeurd fietsslot aan te schaffen. Door een goed fietsslot te kopen, bevorder je de veiligheid van jouw fiets. Dit maakt het fietsslot één van de belangrijkste fietsaccessoires. Naast het afschrikken van dieven, heb je voor veel fietsverzekeringen ook een goedgekeurd fietsslot nodig om gedekt te zijn tegen diefstallen. Er zijn verschillende soorten fietssloten jouw fiets kunnen beschermen. Je moet voor jezelf bepalen welk fietsslot het beste bij jouw fiets past. Op Wieleroutfits.nl bieden wij verschillende fietssloten van topkwaliteit aan, zodat jij jouw fiets ten alle tijde kan beveiligen.

Verschillende soorten fietssloten

Om jouw fiets te beveiligen, kun je gebruik maken van verschillende soorten fietssloten. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets zit er meestal standaard al een ringslot aan jouw fiets. Naast dit standaard slot is het belangrijk een tweede slot aan te schaffen. Het is namelijk gemakkelijk voor de dieven om het achterwiel van jouw fiets op te tillen en hiermee weg te lopen. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van een kettingslot, insteekslot, beugelslot of kabelslot. Het kettingslot is het meest populaire fietsslot. Dit fietsslot is moeilijk kapot te maken. Dieven kunnen dit slot namelijk niet doorknippen of breken. Een kettingslot is erg praktisch, omdat je het overal aan vast kan maken en overal mee naar toe kan nemen. Het insteekslot is een slot die je in een beugelslot kan steken die al vast zit aan jouw fiets. Met dit insteekslot kun je jouw fiets vastmaken aan bijvoorbeeld een hek. Hiermee beveilig je jouw fiets op twee manieren. Een beugelslot is een zeer sterk slot, maar het is in tegenstelling tot de kettingslot en insteekslot niet flexibel. Een nadeel van dit slot is dan ook dat je het lastig mee kunt nemen. Als laatste kun je je fiets ook beveiligen met een kabelslot. Dit slot is lichter dan een kettingslot en is bedoeld voor wat oudere en goedkopere fietsen. Ook dit slot is erg praktisch en kun je overal mee naar toe nemen. Al deze sloten zorgen ervoor dat jouw fiets goed is beveiligd tegen diefstal. Ben je op zoek naar andere fietsaccessoires? Naast fietssloten verkopen wij ook fietsbellen, fietsverlichting en fietszadels.

Bescherm jouw fiets tegen diefstallen

Wil je jouw fiets graag altijd en overal beveiligen tegen diefstal? Dan is het aan te raden om een goedgekeurd fietsslot te kopen. Het is verstandig is om twee sloten te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het voor dieven moeilijker wordt om jouw fiets mee te nemen. Met de fietssloten van Wieleroutfits zorg je ervoor dat je het dieven onmogelijk maakt om jouw fiets te stelen. Daarnaast ben je met een goedgekeurd fietsslot gedekt tegen diefstallen. Bestel je voor 23:45, dan ontvang je jouw fietsslot morgen al in huis. Heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 op tel. 020-8208267 of [email protected]

  • Nederlands
  • English