opc_loader

Fietshandschoenen

Wanneer je goede fietshandschoenen draagt, merk je dat je handen en polsen goed beschermd zijn en dat je voldoende grip hebt. Ook zorgen de juiste fietshandschoenen voor comfort. Er zijn fietshandschoenen voor in de zomer en voor in de winter. Wil je weten wat het verschil is tussen deze twee, waarom je fietshandschoenen zou moeten dragen en wat voor jou het beste is? Lees dan snel hieronder verder voor meer informatie over de fietshandschoenen en onze uitgebreide collectie.

MTB- en fietshandschoenen van Wieleroutfits.nl

Wielerhandschoenen bevatten schokabsorberende vullingen die je handen beschermen tegen trillingen van de fiets. Je hebt dus geen last van blaren en pijnlijke handen tijdens het fietsen, wielrennen of mountainbiken. Ook zorgen fietshandschoenen ervoor dat je grip behoudt, waarschijnlijk krijg je zweethanden als je intensief gaat fietsen. Het is dan fijn als je op die momenten nog steeds grip hebt, daar zorgen je handschoenen dan weer voor. Daarnaast is het belangrijk om fietshandschoenen te dragen omdat ze je handen beschermen tegen (schaaf)wonden bij een val. Naast de vele voordelen brengen fietshandschoenen ook wat nadelen met zich mee. Zo kun je last krijgen van donorhanden, dit betekent dat je witte strepen op je handen krijgt en je armen lekker bruin zijn van de zon. Deze voor- en nadelen gelden natuurlijk ook voor de mountainbikehandschoenen.

Winter- en zomerfietshandschoenen online kopen

Er zijn twee soorten fietshandschoenen, namelijk handschoenen voor in de zomer en voor in de winter. Winterfietshandschoenen zijn voornamelijk mountainbikehandschoenen, deze handschoenen zijn langer en dikker en beschermen je daardoor beter tegen de winterse kou. De handschoenen voor in de winter zijn natuurlijk wel elastisch, je hebt geen problemen met remmen en het schakelen wil ook nog prima. De zomerfietshandschoenen die je kunt vinden bij Wieleroutfits.nl zijn natuurlijk een stuk dunner dan de fietshandschoenen voor in de winter. Zomerhandschoenen zijn vaak vingerloos, dat houdt in dat je vingers vrij zijn om te bewegen. Je wordt dus niet belemmerd tijdens het remmen of schakelen. Wieleroutfits.nl biedt een ruim assortiment fietshandschoenen voor in de winter en voor in de zomer aan. Fietshandschoenen voor in de zomer zijn in diverse kleuren en patronen verkrijgbaar en natuurlijk van verschillende topmerken.

Ruim assortiment aan de beste wielerkleding

Wij van Wieleroutfits.nl raden je altijd aan om fietshandschoenen te dragen, het is veiliger en het biedt ook comfort. Naast de gewone fietshandschoenen die we kennen, komen er ook waterdichte fietshandschoenen op de markt. Deze zijn vooral geschikt wanneer het weer erg wisselvallig is in de winter. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je naast fietshandschoenen en MTB handschoenen nog meer uitrusting voor het fietsen. Voor de wielrenners onder ons bieden we een ruim scala aan diverse wielrenkleding, zoals broeken, shirts en diverse accessoires. En daarbij maken we nog onderscheid tussen mannen en vrouwenfietskleding. Voor de mountainbikers bieden we ook MTB kleding aan. We hebben onder andere loosefit fietsbroeken, de juiste mountainbikeschoenen voor onderweg en ook goede helmen die jouw hoofd beschermd bij valpartijen of laaghangende takken.

  • Nederlands
  • English