opc_loader

Roeckl Maleo Fietshandschoenen zomer Heren Zwart - Black

Roeckl

Deze hoogwaardige handschoen met lange vingers is de bij uitstek geschikt voor fietsers en e-bikers die van flowy trails houden en niet op de gebaande paden rijden.

54,90
Maten
Artikelnummers
SKU:
3104-848-0
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

Deze hoogwaardige handschoen met lange vingers is de bij uitstek geschikt voor fietsers en e-bikers die van flowy trails houden en niet op de gebaande paden rijden. En die daarbij de beste prestaties van hun handschoenen verwachten, of ze nu naar boven of beneden rijden. En die heel lange ritten maken. Dankzij de dunne en effectieve XRD® Technology-demping en ERGONOMIC CUT op de handpalm van robuuste, maar toch zachte en tactiele DURADERO, voorkomt de MALEO vermoeidheid van de handen op de fiets. Bovendien is de MALEO voorzien van de naadloze COMFORT INNOVATION-vulling van ROECKL aan de binnenkant van de duim, en van het slimme AIR-FLOW-SYSTEM voor een optimale ventilatie. De handschoen is ontworpen voor een goede pasvorm en betrouwbare grip op het stuur met behulp van RAIL FINGER CUT voorgebogen vingers en siliconisatie: Doordat het materiaal over de vingertoppen is getrokken, wordt de handschoen nog steviger. De rug van de hand bestaat uit stevig en tegelijkertijd comfortabel Revolutional Lycra met ECONYL®-garen, dat op een duurzame manier is geproduceerd. Hierdoor is de MALEO bestand tegen de krachten op het stuur, en zelfs tegen struikgewas aan de kant van de weg. Last but not least: De TOUCHSCREEN-COMPATIBELE functie voor het gebruik van je smartphone en GPS, de soft-wipeduim om zweet te absorberen, en: de strakke, snelle look met reflecterende details.

  • Rug: Revolutional Eco Lycra met ECONYL®-garen
  • Handpalm: DURADERO
  • Eigenschappen: COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, RAIL FINGER CUT, TOUCHSCREEN-COMPATIBEL, XRD® Technology, AIR-FLOW-SYSTEM, SILICONE-GRIP, zachte duim om zweet mee af te vegen, reflecterende details
Roeckl Maleo Fietshandschoenen zomer Heren Zwart - Black heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English