Wielerbroeken kort

Korte fietsbroeken voor dames | Wieleroutfits.nl

Op zoek naar een goede korte fietsbroek voor dames? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je een ruim overzicht van diverse korte fietsbroeken die speciaal voor dames gemaakt zijn. Deze fietsbroeken sluiten mooi aan om de benen en beschikken over een goede zeem om zo het fietscomfort te verhogen. Deze fietsbroeken zijn zowel te dragen tijdens een lange fietstocht of tijdens het wielrennen. Bestel nu snel en eenvoudig de juiste korte fietsbroek online, die geschikt is voor in de warmere maanden.

Fietsbroek

Een fietsbroek is misschien wel het belangrijkste kledingstuk bij het fietsen. Een goede fietsbroek voorkomt zadel irritatie en zorgt ervoor dat jij comfortabel op je zadel kunt zitten tijdens een lange fietstocht. Fietsbroeken zijn voorzien van een zeem, dit is een zachte stof aan de binnenkant van de broek die voorkomt dat jij tijdens het fietsen je benen schuurt aan het zadel. De zeem zorgt er ook voor dat je comfortabel op je fiets kunt zitten, de zadels op wielrenfietsen en mountainbikes zijn vaak erg smal. Na een lange fietstochten wil je natuurlijk niet krampachtig van je fiets stappen omdat je benen helemaal rood zijn van de irritatie. Voorheen waren er alleen fietsbroeken met een elastiekenband die eindigde rondom je buik, maar met lange fietstochten ging dit nogal irriteren. Ook zakten deze broeken sneller af, wat irritatie nummer 1 is bij vrouwen. Sindsdien zijn er fietsbroeken met bretels op de markt gekomen. Deze fietsbroeken worden ook wel een bibshort genoemd. De bretels zorgen ervoor dat de broek goed blijft zitten en dat de zeem niet gaat schuiven.

Goede kwaliteit fietsbroeken voor dames kopen

In de webshop van Wieleroutfits vind je een ruim aanbod aan korte fietsbroeken voor dames. We bieden fietsbroeken met en zonder bretels aan. Het is maar net wat jij vindt, doe je bijvoorbeeld een uurtje in de week aan spinning, dan is een fietsbroek zonder bretels de beste optie. Bij spinning ben je niet de hele tijd actief in de race houding, je staat ook geregeld op. De bretels kunnen in een staande houding nogal belemmeren in je resultaten. Ben je een wielrenster die vaak lange tochten fietst en vaker dan een keer per week gaat fietsen, dan is een bibshort wel de ideale fietsbroek om te kopen. Onze korte dames fietsbroeken zijn naadloos, je hebt dus geen last van een dikkere rand die in je been of buik drukt.

Divers aanbod aan goede fietskleding voor vrouwen

De korte fietsbroeken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zo heb je simpele zwarte broeken maar ook zwarte fietsbroeken met een of meerde kleuren erin. Je kunt er ook voor kiezen om lekker op te vallen door een roze of lichtblauwe fietsbroek te bestellen. In onze webshop vind je korte fietsbroeken voor dames van verschillende merken, zo zijn er fietsbroeken van Castelli, Sportful en Craft. Ben je op zoek naar een fietsshirt of een complete fietskleding set voor dames, dan is Wieleroutfits.nl de juiste online winkel voor jou. Wij bieden een ruim assortiment fietskleding voor vrouwen aan. Daarnaast vind je bij ons ook een divers aanbod aan wielerkleding voor mannen en kinderen.