opc_loader

Wahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS Watch - Kona White

Wahoo

De ELEMNT RIVAL is het eerste sport-GPS-apparaat dat innoveert in de manier waarop racegegevens een atleet volgen door de fasen van een multisportevenement. 

379,99
Maten
Artikelnummers
SKU:
WF140WT
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

De ELEMNT RIVAL is het eerste sport-GPS-apparaat dat innoveert in de manier waarop racegegevens een atleet volgen door de fasen van een multisportevenement. Deze gepatenteerde Touchless Transition-technologie, ontwikkeld voor RIVAL, stelt gebruikers in staat naadloos over te schakelen van rennen naar rijden naar zwemmen zonder hun horloge aan te raken. Door de RIVAL's Multisport Handover-modus kan het horloge communiceren met ELEMNT fietscomputers, om zo racegegevens over te kunnen zetten. Zo blijven je racegegevens tijdens bijvoorbeeld een triathlon altijd makkelijk te zien zodat jij je kan blijven richten op de race.

De RIVAL bevat een aantal onmisbare functies, zoals een batterijduur van 14 dagen in horlogemodus of 24 uur in GPS-modus, een barmetrische hoogtemeter, een optische hartslagsensor en live-tracking. Ook heeft het horloge een omgevingslichtsensor die automatisch de achtergrondverlichting aanpast. 

Wahoo maakt gebruik van hetzelfde gebruiksvriendelijke platform en dezelfde mobiele app als Wahoo's ELEMNT GPS-fietscomputers. RIVAL houdt alle standaard hardloop-, fiets- en zwemstatistieken bij en kan ook geavanceerde hardloopdynamiek volgen in combinatie met de Wahoo TICKRx hartslagmeter. Na trainingen zijn gegevens beschikbaar in de Wahoo-begeleidende app en kunnen ze automatisch worden geüpload naar andere platforms. RIVAL maakt ook verbinding met ANT + en Bluetooth-sensoren en kan Wahoo KICKR slimme trainers besturen.

Het horloge heeft de volgende afmetingen:
46.5 x46.5 x 12.5mm 
Met een diameter van 31.26mm

Wahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS Watch - Kona White heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English