opc_loader

Maxim protein en recovery drink Chocolat- chocolade 12 STUKS

Maxim
Goed herstellen is beginnen met een voorsprong!
29,95
Maten
Artikelnummers
SKU:
850202d12STUKS
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

Gemak dient de mens! Geen gedoe meer met eiwitpoeders en shakers. Niet meer met je handen in een zak poeder om je shake te maken, maar direct de ideale portie kant en klareherstelvoeding vanuit de koelkast of vanuit je achterzak! Makkelijk en hygiënisch, dat is wel belangrijk in deze tijd. Met Maxim Protein & Recovery Drink heb je altijd een lekkere functionele hersteldrank bij de hand. Voordelig geprijsd in een milieuvriendelijke kartonnen 250ml tetra pakje met grote drinkopening! Verkrijgbaar in 3 smaken; vanille, chocolade en aardbei.

Wat zijn de voordelen van een goede hersteldrank?

Na een zware training of fysieke inspanning is de energievoorraad in je spieren behoorlijk verminderd. Om die voorraad aan te vullen is het belangrijk dat je extra eiwitten en koolhydraten neemt. Het combineren van koolhydraten met eiwitten versnelt de opname in de spieren. Eiwitten helpen ook bij het herstel en onderhoud van spiervezels, zodat je je weer snel fit en sterk voelt. Maxim Protein & Recovery is de ideale herstel shake: lactosevrij en de juiste dosis eiwitten (20 gram) en koolhydraten (32 gram) voor een optimaal herstel.

Ben er bewust van dat jouw lichaam, met name je spieren, nog 2-3 uur na het sporten blijft doorwerken en extra vocht en energie verbruikt. Als er onvoldoende energie aanwezig is, gaat je lichaam eiwitten gebruiken (o.a. uit je spieren) om energie te maken. Dit kan ten koste gaan van je spierweefsel. Aanvulling van zowel eiwitten als koolhydraten is daarom belangrijk.

Dus… om je conditie en vermogen te optimaliseren is het belangrijk om maximaal te herstellen. Neem een Maxim Protein & Recovery Drink binnen 45 minuten na het sporten. Het levert direct de juiste hoeveelheid koolhydraten en eiwitten voor je spieren. Zo kun je de volgende training of wedstrijd weer met een voorsprong beginnen en kun je je conditie en vermogen verder opbouwen.

 

Maxim protein en recovery drink Chocolat- chocolade 12 STUKS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English