opc_loader
Artikelen

Fiets- en sportonderkleding voor kinderen

 

Een goed ondershirt is belangrijk bij het sporten. Dit geldt uiteraard ook voor uw kind. Het is van belang dat uw kind een goed ondershirt draagt onder zijn fietsshirt. Dit zorgt er voor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft en niet teveel afkoelt door transpiratievocht. Een goed ondershirt zorgt voor een goede temperatuurregeling van het lichaam van uw kind.

Thermokleding voor kinderen | Wieleroutfits.nl

Wieleroutfits.nl beschikt over thermoshirts voor kinderen voor onder hun fietsshirt. De thermoshirts zijn van de merken Craft en Rogelli en dit zijn de grotere merken binnen de wielersport. De thermoshirts bieden wij aan omdat het belangrijk is dat uw kind het niet ijskoud krijgt en het lichaam van uw kind op lichaamstemperatuur blijft. De thermoshirts zorgen ervoor dat het transpiratievocht wordt opgevangen en daardoor is het perfect voor een goede temperatuurregeling. Ook bieden wij complete sets aan voor de thermokleding en dat bestaat uit een thermoshirt en een thermobroek waardoor uw kind het altijd lekker warm heeft op de fiets en ook in de wintermaanden met een lekker gevoel kan fietsen. Deze fietsonderkleding voor kinderen kunt u eenvoudig online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop.

De kwaliteit en diversiteit van de kinder fietsonderkleding

De thermoshirts voor kinderen van Wieleroutfits.nl zijn beschikbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Naast de kleur is het misschien nog wel belangrijker wat de kwaliteit van elke shirt is. De meeste thermoshirts worden gemaakt van Dryarn®. Dit is een nieuw materiaal dat zeer stabiel is en niet van vorm verandert zoals de meeste andere stoffen. De stof is licht, isoleren, ventilerend, comfortabel en hygiënisch en daardoor is het ideaal voor langdurige draagbaarheid zonder vormverlies. Dryarn® absorbeert geen vocht en droogt verrassend snel en daarmee houdt het uw huid plezierig fris en droog. Dit materiaal is dus erg geschikt voor de thermoshirts door alle eigenschappen en ook doordat de stof zeer elastisch is en daardoor een uitstekende strakke pasvorm heeft. U haalt hier enkel en alleen profijt uit. De thermoshirts voor kinderen uit onze webshop beschikken overigens niet over een hoge kraag en dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de drager van het shirt zich wat vrijer voelt in het maken van bepaalde bewegingen.

Alle soorten fietskleding bij Wieleroutfits.nl

De soorten fietskleding die wij allemaal aanbieden op onze website bestaan uit goede materialen en bij ons gaat het om de levensduur van het product. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een degelijk product en zorgen wij ervoor dat u plezier en vooral veel gebruiksgemak van uw product heeft. U kunt bij ons terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft, van accessoires tot kleding tot sportvoeding. Wanneer u uw producten vóór 23.45 uur besteld heeft u ze vaak de volgende dag al in huis doordat wij gelijk de bestelling doorgeven. U bent bij ons verzekerd van een betrouwbaar systeem als het de bestellingen betreft en wanneer u hier vragen over heeft of iets u niet helemaal duidelijk is dan adviseren wij om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij hopen dat u hier het product vindt wat u zoekt en zo niet, waag er een vraag aan. Wat wij niet hebben kunnen wij wellicht in huis halen en het op zijn minst proberen.

 

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English