Regenoverschoenen

Regen fietsoverschoenen kopen | Wieleroutfits.nl

Voor de echte Die Hards die ook gaan fietsen in de regen bestaan er speciale overschoenen die je voeten beschermen tegen de regen. Het gaat hier om waterdichte overschoenen die gemaakt zijn van waterafstotend materiaal. Ben jij een echte wielrenner en fiets jij ook in slecht weer? Dan is deze afdeling écht iets voor jou. Wij beschikken namelijk naast de ultieme wieleroutfits ook over de ideale accessoires. Zo hebben wij dus nu een afdeling overschoenen. De overschoen is een hoes voor om je schoen heen die zorgt dat jouw schoenen niet beschadigd/ doorweekt raken. Lees gauw verder voor ons brede assortiment.

De fietsoverschoenen bij Wieleroutfits.nl zijn gegarandeerd wat voor jou. Een fietsoverschoen is een soort luxe hoes voor om je fietsschoen heen zodat je in zowel goed als slecht weer klaar bent om te gaan fietsen. De fietsoverschoen wordt vaak gebruikt om te zorgen dat de schoen optimaal beschermd is en niet helemaal doorweekt wordt wanneer je ineens in een harde stortbui terechtkomt. De regen fietsoverschoenen van Wieleroutfits.nl zijn speciaal voor tijdens de regen, deze houden je voeten namelijk goed droog. De overschoenen zijn er in allerlei maten om te zorgen voor de ultieme aansluiting op jouw schoen en ze zijn gemaakt van een waterafstotend materiaal. De overschoenen zijn overigens ook volledig waterdicht dus je hoeft niet bang te zijn dat er water via de bovenkant naar binnen komt.

Diverse merken van regenoverschoenen

Om te zorgen voor de ideale fietsoverschoen maken wij gebruik van topmerken als 21Virages, SealSkinz en Shimano. Wij hebben uiteraard de fietsoverschoenen in verschillende prijs en kwaliteitsklassen ondanks dat vaak de kwaliteit bij ons niet gek veel verschilt omdat wij een hoge kwaliteitsgarantie geven. Je kunt bij ons al terecht voor regenoverschoen vanaf €20,- en daarmee heb je al een kwaliteitsoverschoen. De diversiteit in overschoenen bij ons is enorm. Je hebt een overschoen in het geel, wit, blauw, zwart en nog vele andere kleuren en allemaal zijn ze in verschillende maten te verkrijgen. Sommige overschoenen hebben zelfs een reflector en een led lichtje erbij ingebouwd om te zorgen dat je voor het verkeer goed zichtbaar bent en dus minder snel een ongeluk kan krijgen.

Een complete kwaliteitsuitrusting voor op de fiets bij Wieleroutfits.nl

Alles wat je nodig hebt om een flinke afstand te kunnen fietsen is beschikbaar in onze webshop. De fietsoverschoenen zijn wasbaar in de wasmachine dus indien ze vies zijn kun je ze gewoon weer uitwassen en zijn ze de volgende dag weer helemaal klaar voor gebruik. Bestel ze vandaag nog vóór 23.45 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis. Veel van onze overschoenen beschikken over een trek lus en sliptape of het been. Dit zorgt allemaal voor de ideale omstandigheden tijdens het fietsen en een hoog gebruiksgemak. Bijna alle fietsoverschoenen die wij hebben worden gemaakt Polyester en beschikken over een temperatuuradvies wat vaak aangeeft bij welke temperatuur het aangeraden wordt te dragen en bij welk soort weer. Mocht je daar verder nog vragen over hebben dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.