Wielershirts korte mouw


Wielershirts met korte mouw | Wieleroutfits.nl

Wielershirts met korte mouwen zijn gunstig voor elk seizoen. In de koudere maanden kun je over het wielershirt een shirt met lange mouwen aantrekken of een fietsjack erover doen. In de warmere maanden draag je natuurlijk alleen het wielershirt met korte mouwen. Wielershirts zijn niet zoals normale shirts die je over je hoofd aantrekt, wielershirts trek je vaak aan doormiddel van een rits. Je steek dus je armen door de armgaten en ritst het shirt aan de voorkant dicht. In deze tijden van het wielrennen wil elke man een superdun en nauwsluitend wielershirt aan hebben. Dus niet meer de fietsshirts zoals vroeger, die rond wapperden rond je lichaam. Wielershirts komen in diverse soorten en maten. Zo zijn er effen fietsshirts in het wit of zwart, maar er zijn ook tal van fietsshirts met patronen en verschillende kleurencombinaties. De fietsshirts van Wieleroutfits worden aan de hand van verschillende aspecten gecontroleerd om de hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden die jij van Wieleroutfits mag verwachten. Naar welk soort fietsshirt je ook op zoek bent, Wieleroutfits heeft diverse soorten fietsshirts in het assortiment.

Online wielershirts voor mannen kopen

Wielershirts hebben drie zakjes op de rug zitten. Dit zijn een soort opbergzakjes voor de fietser, hij kan er wat eten in doen maar ook kleine gereedschappen of een nieuwe binnenband. De plekken waar de zakjes zitten beïnvloeden niet de prestaties van de fietser. Een wielershirt lijkt veel op een normaal shirt. Alleen is een wielershirt relatief langer, als je voorovergebogen op de fiets zit moet het wielershirt je rug nog wel bedekken. Wielershirts worden gemaakt van synthetisch-elastische vezels, die zorgen ervoor dat het shirt ademt en toch warm is. Fietskleding is erg dun en je wilt het dus niet koud hebben. Mocht je het toch koud op de fiets hebben, kun je altijd nog een fietsjack uit ons assortiment aantrekken. Voor het produceren van de fietsshirts wordt er gebruik gemaakt van lichte materialen, hierdoor wegen de fietsshirts weinig en sleep je geen overbodig gewicht mee tijdens de fietsritten. Wacht niet langer en bekijk vandaag de uitgebreide collectie fietsshirts van Wieleroutfits.nl!

Ruim aanbod aan mannen fietskleding

In de webshop van Wieleroutifts.nl vind je een ruim aanbod aan wielershirt met korte mouw voor mannen. We bieden fietsshirts van diverse merken aan, zo hebben we fietsshirts van de merken Adidas, Castelli, Craft, Rogelli en nog veel meer. Naast deze bekende merken verkoopt Wieleroutfits.nl ook retro wielershirts met korte mouwen, deze shirts zijn erg geschikt voor als je lekker wilt opvallen tijdens het fietsen. Naast wielershirts verkopen wij ook bijpassende fietsbroeken. Deze fietsbroeken worden in drie varianten aangeboden, lang, driekwart en kort. Zonder de juiste schoenen kun je natuurlijk niet fietsen, neem daarom ook een kijkje in ons assortiment fietsschoenen voor mannen. In de webshop vind je niet alleen kleding voor wielrenners, maar ook kleding voor mountainbikers. Plaats dus snel je bestelling en ontvang je wielerkleding of accessoires de volgende dag al in huis.