Compressiesokken

Compressiesokken

Compressiesokken en -kousen zorgen ervoor dat de weefseldruk op de benen wordt verhoogd. Dit verbeterd de doorbloeding. Een betere doorbloeding zorgt voor een beter herstel en betere prestaties op korte en lange termijn. Een van de belangrijkste functies van de bloedcirculatie is om spiercellen te voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen van het verbrandingsproces af te voeren. Compressiesokken zorgen voor een micromassage tijdens elke beweging en stimuleren daardoor de doorbloeding.

Compressiesokken van de beste merken morgen in huis hebben

Goede kleding is bij wielrennen erg belangrijk, omdat het op hoge snelheden wordt gedaan kan het gevaarlijk zijn dus heb je goede bescherming nodig. Comfort is ook belangrijk voor goede prestatie op korte en lange termijn. De kleding van Wieleroutfits.nl zorgt ervoor dat jij goed kan presteren door de comfortabele kleding. Een belangrijke functie bij het fietsen is dat de bloedcirculatie goed werkt zodat de spiercellen goed genoeg worden voorzien van zuurstof, afvalstoffen en voedingsstoffen. Compressiesokken zijn hierbij erg handig, die ervoor zorgen dat de bloedcirculatie goed gaat lopen en hierdoor kan je betere prestaties neerzetten. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je diverse compressiesokken voor het wielrennen.

Goede prestaties neerzetten met compressiekousen

Goede doorbloeding is belangrijk voor sneller herstel waardoor je minder pijn krijgt tijdens het fietsen. De compressiesokken zorgen voor een verhoogde weefseldruk op de benen dat dan de doorbloeding verbeterd. Voor een sporter is het belangrijk om na een inspanning snel en goed te herstellen zodat de prestaties verhogen. De spieren worden dan hersteld doordat er compressie op de bloedvaten ontstaat. De bloedsomloop wordt dan gestimuleerd en worden de afvalstoffen goed afgevoerd waardoor je sneller hersteld.

In ons assortiment vind je compressiesokken van de beste merken die ervoor zorgen dat jij een comfortabele rit hebt. De sokken zijn perfect voor beginnende en ervaren fietsers die pijn willen voorkomen tijdens het fietsen. De sokken kunnen vanaf de knie tot de enkels komen zodat die dan kan functioneren op de kuit, maar er zijn ook andere modellen die langer of juist korter zijn. De sokken zijn ook perfect voor andere intensieve sporten te gebruiken zoals bij hardlopen en mountainbiken. Naast deze topkwaliteit compressiesokken hebben we ook een uitgebreid assortiment aan alle andere kleding van de beste merken. Zo ga je goed voorbereid op pad en zit je veilig op de fiets. Wielrennen kan met langen en korte ritten gedaan worden en dan is vooral met de langere ritten comfortabele kleding een stuk fijner.

Compressiesokken de volgende dag veilig in huis hebben

Een comfortabele rit hebben zonder blessures die je prestaties kunnen verminderen. De sokken zorgen ervoor dat je spieren sneller herstellen omdat de bloedsomloop wordt verbeterd. Als je de bestelling voor 23.45 uur hebt besteld, dan heb je al je bestelde artikelen de volgende dag in huis. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als de bestelling hoger is dan €35,-. Om je op de hoogte te houden met de nieuwste trends en de nieuwe producten in ons assortiment, kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief waarbij je bij de aanmelding direct 5% korting krijgt op je volgende aankoop. Voor vragen kan je het contactformulier invullen of je kan ons telefonisch bereiken op 020-8208267.