Bianchi

Comfortabel op de fiets met Bianchi

Comfortabel fietsen doe je met de fietskleding van Bianchi. Al sinds 1970 is dit fietskledingmerk marktleider. De producten worden geproduceerd in Italië en staan dan ook voor Italiaanse creativiteit en innovatie in techniek en wielerkleding.

Bianchi heeft een klassiek design wat te herkennen is aan de bijzondere blauwe kleur. Deze gaat al jaren terug en is dan ook typisch voor het merk.

Techniek en design komen samen bij Bianchi

Naast dat het design van de kleding opvalt en direct voor herkenning zorgt, wordt er ook enkel gebruik gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is ook de technische uitrusting goed op orde waarmee ze zich onderscheiden van andere merken: 

  • De kleding heeft een ergonomische pasvorm die niet te strak maar ook niet te wijd is,
  • Sterke stoffen die voor een snelle transport van het vocht zorgen;
  • Hoogwaardige ritsluitingen;
  • Ruime achterzakken die goed bereikbaar zijn
  • Reflecterende details zodat ook in donkere situaties je goed te zien bent. 

Daarnaast kunnen de verschillende items van Bianchi met elkaar gecombineerd worden voor een passende set. Hierdoor brengt Bianchi techniek en design samen.

Bestel Bianchi bij Wieleroutfits.nl

Wanneer je zelf ook wilt gaan presteren in een fietsshirt van Bianchi, bestel je deze bij Wieleroutfits. In ons assortiment vind je een ruim aanbod van fietsshirts, -broeken, -sokken en onderkleding. Hierdoor kun je een volledige outfit samenstellen. De kleding is te verkrijgen voor zowel mannen als vrouwen in verschillende maten.


Wanneer je voor 23.45 uur besteld heb je de fietskleding de volgende dag al in huis. Wil je meer weten over de kleding van Bianchi? Neem dan contact met ons op.