Camelbak

Camelbak waterflessen

Sinds 1988 is Camelbak actief in het produceren van waterflessen, bidons, waterzakken en drinkflessen. Het idee is ontstaan door Michael Edison en door zijn deelname aan de Hotter ’N Hell 100 competitie. Tijdens deze competitie rijden de deelnemers 100 mijl door de zomerse hitte van Texas. Om water te kunnen drinken ontstond de Camelbak. Een zak water in een rugzak dat door middel van een rietje in je mond kan komen. Hierdoor kan er water worden gedronken, zonder dat er gestopt moet worden. Dit maakt een fietstocht in enorme hitte en met bijna geen bijvulpunten natuurlijk een stuk aangenamer.

Meer dan een waterzak

Tegenwoordig is de Camelbak niet enkel meer een waterzak. Het assortiment is uitgebreid naar drink- en waterflessen en bidons. Bij Wieleroutfits vind je een gevarieerd assortiment van het aanbod van Camelbak. Door steeds te vernieuwen past Camelbak bij een actieve levensstijl. De flessen van Camelbak zijn BPA-vrij. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te houden en mee te nemen.

Bestel je Camelbak bij Wieleroutfits.nl

Door onze eigen voorraad kunnen wij snel leveren en kun jij morgen al gebruik maken van de accessoire. Bestel voor 23.45 uur en je hebt Camelbak morgen al in huis. Maak je fietstocht nog prettiger door gebruik te maken van een Camelbak.