CloseTheGap

Close The Gap

CloseTheGap is sinds 2015 actief in de fietsbranche en is opgericht door eliterenner Mathijs Wagenaar. In de eerste instantie bestond het merk onder de naam HideMyBell. Een concept waarbij de fietsbel discreet was en de look van de fiets behouden bleef. Daarnaast was er hierbij ook ruimte voor een fietscomputer. Door deze twee te combineren ging de veiligheid van de fietser omhoog terwijl de aerodynamica behouden bleef. Tegenwoordig gaat HideMyBell verder onder de naam CloseTheGap om zo een breder aanbod te kunnen ontwikkelen.

CloseTheGap voor de veiligheid van fietsers

De producten van CloseTheGap combineren een bel en stuurhouder in een. De stuurhouders worden allemaal geleverd met adapters voor verschillende merken fietsnavigaties, zoals Garmin en Wahoo. Naast deze twee merken kunnen ook andere computers hierop worden aangesloten.

Bestel CloseTheGap bij Wieleroutfits

Ben je op zoek naar een stuurhouder van CloseTheGap? Dan ben je bij Wieleroutfits aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan verschillende producten van het merk. Daarnaast kunnen wij snel leveren. Op werkdagen voor 23.45 uur besteld is de volgende dag al in huis. Bestel je product van CloseTheGap vandaag nog bij Wieleroutfits.