K-edge

Fietscomputers en kilometertellers van K-Edge

K-Edge biedt de oplossing voor het veilig meenemen van je fietscomputer. Het merk bestaat al sinds 2009 en richtte zich in de eerste instantie op kettinggeleiders. Door de jaren heen zijn hier fietscomputerhouders en soortgelijke producten bij gekomen. Door het aanbod van stuurhouders is het gebruik van een fietscomputer nog aantrekkelijker geworden.

Hoge kwaliteit K-edge

De fietscomputerhouders zijn van hoge kwaliteit door de keuze van het materiaal. K-edge maakt gebruik van CNC aluminium. Daarnaast is het ontwerp geavanceerder en veiligere dan alternatieven op de markt die gemaakt zijn van plastic. Door de verschillende gronden waarop je gaat fietsen moet de houder een groot aantal schokken doorstaan. Het is dus van groot belang dat de houders sterk zijn.

Bestel K-Edge vandaag nog bij Wieleroutfits

De stuurhouders zijn makkelijk te monteren en van goede kwaliteit. Daarnaast kunnen de houders snel worden geleverd. Op werkdagen voor 23.45 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. Bestel een fietscomputerhouder van K-Edge vandaag nog bij Wieleroutfits. ierggg