Maxim

Maxim Sportvoeding

Het ontstaan van Maxim Sportvoeding

Maxim sportvoeding is een van de grootste aanbieders op het gebied van aanvullende voeding voor duursporters. Het merk is per toeval ontstaan doordat Steve Jennings, de oprichter van het merk, revalideerde van een ongeluk. Tijdens zijn revalidatie kreeg hij een koolhydraatarme mix aangeboden om te eten. Deze mix zorgde ervoor dat hij zich erg energiek voelde en dit wilde hij op de markt brengen.

Door in samenwerking met wetenschappers deze mix om te zetten naar een superdrank kon het uiteindelijk ook voor commerciële doeleinden worden ingezet. Hiermee was het eerste product van Maxim geboren, de Maxim Original.  

Uitgebreid aanbod sportvoeding

Bij Maxim vind je sportdranken, energy repen en energy gels. Alle voeding is gericht op het verkrijgen van snel meer energie of juist als aanvullende voeding na het sporten.

Het brede assortiment sluit hiermee naadloos aan op de behoefte van sporters. Dit wordt ook mede gerealiseerd door de samenwerking met wetenschappers. 


Bestel Maxim bij Wieleroutfits

Wanneer je zelf snel de sportvoeding van Maxim in huis wilt hebben bestel je dit bij Wieleroutfits. Door eigen voorraden in ons magazijn kunnen wij snel leveren. Wanneer je het product op werkdagen voor 23.45 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Hierdoor kun je snel zelf genieten van de aanvullende sportvoeding van Maxim.