Mio

Mio fietsnavigatie

Mio fietsnavigatie brengt je verder op de fiets. Alle toestellen worden geleverd met een detailkaart van Europa. Hierdoor kun je zowel binnen als buiten Nederland op de fiets verder. Dit maakt dat Mio voor zowel de recreatieve als sportieve fietser geschikt is. Daarnaast zijn ze gebruikersvriendelijk.

Verschillende toestellen

De fietsnavigatie van Mio komt in verschillende modellen. Ieder model heeft zijn eigen functionaliteiten. Zo kun je gaan voor een toestel met een hartslagmeetfunctie waardoor je gericht kunt trainen. Daarnaast kun je ook aan de slag met het bijhouden van je sportieve prestaties.

Doordat de toestellen van Mio een helder scherm hebben is het ook goed te gebruiken met fel zonlicht. Daarnaast is het touchscreen makkelijk in gebruik, zelfs met handschoenen aan. Hierdoor is ook in de koude maanden de Mio fietscomputer goed te gebruiken.

Mio fietsnavigatie kopen? Bestel bij Wieleroutfits

Wil je zelf de Mio fietsnavigatie ervaren? Bestel dan een van de verschillende toestellen bij Wieleroutfits.nl. Na ontvangst is het mogelijk om het product 30 dagen op proef te houden. Mocht het daarna niet bevallen is retourneren altijd mogelijk. Ervaar zelf de gemakken van de fietsnavigatie van Mio.