Vittoria

Vittoria

 

Ons doel is iedere fietser een nieuwe ervaring te bieden. Onze missie is om de meest geavanceerde fietsbanden ooit te maken. Daarbij richten wij ons op Innovatie, Duurzaamheid en Onderscheidend vermogen. Innovatie, omdat het ons in staat stelt onze klanten hoogwaardige producten te leveren. Duurzaamheid, omdat we weten dat fietsen de groenste vorm van transport is, maar banden zijn niet per se ‘groen’. Onderscheidend vermogen, omdat we beter presteren dan onze concurrenten op het gebied van grip, duurzaamheid, snelheid en lekbestendigheid.

 

The Ride Ahead, belichaamt het concept van het voortdurend hoger leggen van de lat. We produceren niet alleen banden, we willen een duidelijk verschil maken in de ervaring van onze rijders. We gebruiken een taal die optimistisch, vol passie, deskundig en nieuwsgierig is, om synergieën te creëren met al onze stakeholders.

 

Uitstekende service en een uitgebreid aanbod bij Wieleroutfits.nl

Is dit niet het merk of aanbod dat jij zoekt? Geen zorgen, wij hebben een veel ruimer aanbod! Want wij bieden nog veel meer andere top merken aan. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor wielrennen en mountainbiken. Hierbij ontvang je altijd een uitstekende service en geniet je altijd van voordelige prijzen. Verder kunnen wij snel leveren en is de bezorging vanaf €35,- euro gratis. Wanneer jij op werkdagen voor 23:45 uur besteld, dan heb jij de bestelde producten de volgende dag al in huis.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken door middel van ons telefoonnummer, ons emailadres of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen jou graag verder.