Wrap my Bike

Wrap my bike

Bike wrapping, of op zijn Nederlands fietsen wrappen. Wat is dat eigenlijk?

Je hebt misschien al een gehoord van het wrappen van auto’s, maar fietsen wrappen is wellicht nog onbekend.

 

Jaren geleden is het kleuren van auto’s middels folie ‘genaamd wrapping’ ontstaan.
In het land van de grote autoproducten, ervoeren taxichauffeurs hinder aan het gebruiken van de herkenbare beige taxikleur op hun auto’s. De auto’s waren bij verkoop tenslotte haast onverkoopbaar.

Hier werd een oplossing voor bedacht. Middels folie werd de auto van kleur veranderd. Hierdoor konden de taxichauffeurs een goed verkoopbare witte of zwarte kleur als basis voor hun auto bestellen.

Al snel werd dit opgepikt door verschillende autotuners die dit ‘wrappen’ ook wel zagen zitten.


Zo is dit concept ook in de fietswereld terecht gekomen en kan je de leukste designs kiezen voor jou fiets en accessoires zoals, jou Wahoo Elemnt Bolt of Roam. Of zelfs jou Wahoo Kickr Core of Power.

Vind jou favoriete print nu op Wieleroutfits.nl

 

Uitstekende service en een uitgebreid aanbod bij Wieleroutfits.nl

Is dit niet het merk of aanbod dat jij zoekt? Geen zorgen, wij hebben een veel ruimer aanbod! Want wij bieden nog veel meer andere top merken aan. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor wielrennen en mountainbiken. Hierbij ontvang je altijd een uitstekende service en geniet je altijd van voordelige prijzen. Verder kunnen wij snel leveren en is de bezorging vanaf €35,- euro gratis. Wanneer jij op werkdagen voor 23:45 uur besteld, dan heb jij de bestelde producten de volgende dag al in huis.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken door middel van ons telefoonnummer, ons emailadres of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen jou graag verder.