Mountainbike korte mouw shirts

Loose fit MTB fietsshirts met korte mouw kopen

peciaal voor de mountainbikers heeft Wieleroutfits mountainbike kleding in de collectie. In deze categorie vind je verschillende mountainbike shirts, dit zijn geen normale MTB fietsshirts, nee dit zijn losse fietsshirts. Deze MTB fietsshirts hebben wij in ons assortiment voor de mountainbikers die liever wat lossere fietskleding dragen tijdens het mountainbiken. De MTB fietsshirts hebben allemaal één ding gemeen, en dat is dat ze allemaal van de beste kwaliteit zijn gemaakt. Een paar voorbeelden van MTB fietsshirts die je in ons assortiment kunt vinden zijn de MTB Good Fight, MTB Hummvee en de MTB Burner II. Door de loos fit shirts zitten de mountainbikekleding erg comfortabel en zo heb je er geen last van tijdens het fietsen. In de webshop van Wieleroutfits.nl kun je deze loose fit MTB fietsshirts eenvoudig online kopen en dat voor scherpe prijzen.

Ruim assortiment aan losse MTB fietsshirts

Wij van Wieleroutfits.nl hebben een ruim assortiment aan losse MTB fietsshirts van verschillende merken. De MTB fietsshirts hebben allemaal een eigenschap gemeen, namelijk dat de shirts ademend zijn. Dit wil niet zeggen dat de shirts daadwerkelijk kunnen ademen, maar dat de stof frisse lucht toelaat, dit zorgt ervoor dat je het minder warm zult hebben en dat je minder snel gaat zweten. Het grote voordeel van deze MTB fietsshirts is dan ook dat ze zeer comfortabel zitten. De MTB fietsshirts zijn voorzien van handige extra’s. Zo zijn de MTB fietsshirts voorzien van handige zakken, waar je bijvoorbeeld je mobiele telefoon in kan doen tijdens het fietsen of waar je wat eten en drinken in kan doen. De shirts hebben ook nog een antibacteriële finish tegen geurtjes. Je kan de MTB fietsshirts bestellen met rits of zonder rits. Het voordeel van de rits is dat je het shirt wat makkelijker uit krijgt na het mountainbiken. De MTB fietsshirts zijn gemaakt van lichte materialen, zo heb je tijdens het fietsen geen last van het shirt, zo kun je ongestoord sporten. De shirts zijn te bestellen in verschillende kleuren en maten, er zit zo zeker een fietsshirt voor je bij.

MTB fietsshirts makkelijk online bestellen bij Wieleroutfits.nl

De loose fit MTB fietsshirts zijn ook nog voorzien van reflecterende elementen, door deze elementen word je in combinatie met fietslampen nog beter gezien als je in het donker aan het fietsen bent. Als je de MTB fietsshirt gevonden hebt die je nodig bent, dan kan je deze gemakkelijk en snel bestellen bij wieleroutfits.nl. Want als je namelijk voor 23.45 uur besteld is het product in de meeste gevallen de volgende dag in huis, en als je dan ook nog een winkelmandje hebt met een bedrag van €35,- of meer word je product ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen.