opc_loader

Uvex Fietshelm Urban unisex Groen - Finale Visor forest mat

Uvex

Voor elk weer: met de Uvex finale vizier zijn fietsers in de stad op alle omstandigheden voorbereid. De eerste inmould helm met geïntegreerd vizier combineert helm en bril.

179,90
Maten
Artikelnummers
SKU:
S410753091
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

Opzetten, vizier naar beneden gaan! In de toekomst wordt de fiets het belangrijkste vervoermiddel in stedelijke gebieden. Het belooft onafhankelijkheid en levenskwaliteit. Om hiervan te kunnen profiteren zijn accessoires nodig die zorgen voor optimale bescherming voor fietsers op weg naar hun werk, boodschappen of café. De nieuwe Uvex finale-vizier is er een van. Het is de eerste inmould helm met geïntegreerd vizier. Het all-weather vizier in litemirror silver (beschermingsniveau 1) beschermt de ogen optimaal tegen zon en wind in het wegverkeer. Of het nu overdag of 's nachts is: het uvex finale vizier kan los over een correctiebril worden gedragen. Het vizier vervangt ook moeiteloos een zonnebril en vergroot het gezichtsveld. Pluspunt: zelfs uitgelopen mascara door tranende ogen behoort tot het verleden. Het ontwerp van de Uvex finale vizier is afkomstig uit de mountainbike-sector. De lage zijpanelen en meer ruimte aan de achterkant van het hoofd beloven extra veiligheid. Door het uvex IAS-systeem kan de helm in de breedte worden aangepast. Twintig ventilatieopeningen en interne ventilatiekanalen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een koel hoofd bij druk verkeer. De meegeleverde plug-in LED en de reflecterende banden en logo's bieden extra veiligheid en zichtbaarheid in de schemering.

Uvex Fietshelm Urban unisex Groen - Finale Visor forest mat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English