opc_loader

Uvex Fietshelm MTB Zwart Unisex - UV Unbound-Black Mat

Uvex
Bergop, bergaf, stenen, wortels, stroompaden of grindpaden - MTB-tochten zijn divers. Er is veel vraag naar allrounderkwaliteiten van rijder en materiaal. De uvex unbound is een slagvaste inmould helm die tot in het kleinste detail is doordacht.
99,90
Maten
Artikelnummers
SKU:
100UNBO19-110
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

Bergop, bergaf, stenen, wortels, stroompaden of grindpaden - MTB-tochten zijn divers. Er is veel vraag naar allrounderkwaliteiten van rijder en materiaal. De uvex unbound is een slagvaste inmould helm die tot in het kleinste detail is doordacht. Het heeft 23 ventilatieopeningen, vliegnet en verstelbaar vizier. Het veiligheidsconcept is gebaseerd op het geïntegreerde MIPS-systeem. In geval van een botsing vermindert MIPS effectief de rotatiekrachten die op de hersenen werken, waardoor de bestuurder extra wordt beschermd.    

Met het uvex IAS-systeem kunnen helmen in de breedte worden aangepast. Iedereen heeft immers zijn eigen hoofd. Hoofden verschillen echter niet alleen in hun omtrek, maar ook in hun lengte.

De uvex monomatic comfortsluiting kan met één hand worden geopend en gesloten.

Het snel aanpassende systeemweefsel kan eenvoudig en traploos precies worden aangepast aan uw hoofdvorm. Hierdoor blijft de helm in alle situaties stevig op uw hoofd en blijft de riem altijd in de optimale positie.

Het beschermende EPS-materiaal wordt rechtstreeks in de polycarbonaat schaal geschuimd: voor een lichtgewicht helmconstructie met maximale slagvastheid en de perfecte fusie van EPS-binnenlaag en PC-buitenlaag.

Uvex Fietshelm MTB Zwart Unisex - UV Unbound-Black Mat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English