Retro wielershirts korte mouw

Retro wielershirts korte mouw | Wieleroutfits.nl

Retro wielershirts met korte mouwen zijn perfect voor elk seizoen. In de koudere seizoenen kun je een wielershirt met lange mouwen erover aan trekken of een fietsjack erboven dragen. In de warmere lente en zomermaanden is een wielershirt met korte mouw al genoeg. De retro wielershirts korte mouw van Wieleroutfit.nl zijn gemaakt van moderne materialen, zoals polyester en lycra. Deze wielershirts bieden naast een mooie look ook het comfort en de functionaliteit voor iedere fietsfanaat. De retro wielershirts met korte mouw van Wieleroutfits.nl zijn er in verschillende soorten en maten. Het ruime aanbod biedt fietsshirts in verschillende kleuren en patronen. De retro fietsshirts van Wieleroutfits worden aan de hand van verschillende aspecten gecontroleerd om de hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden die jij van Wieleroutfits mag verwachten. Naar welk soort wielershirt je ook op zoek bent, Wieleroutfits heeft diverse soorten fietsshirts in het assortiment.

Online retro wielershirts kopen

In de begindagen van het wielrennen waren de meeste truien van wol. Wij verkopen nog een aantal wollen retro wielershirts met korte mouwen, voor de echte liefhebber. Armando Castellide Italiaanse kleermaker introduceerde voor het eerst zijden truien in de jaren 40. Deze truien waren lichter, konden de warmte beter verwerken en zagen er natuurlijk strakker uit. En dat was natuurlijk belangrijk voor de ontwikkeling van het professionele wielrennen omdat vanaf dat moment grote sponsoren en bedrijven de commerciële waarde ontdekten van de wielersport en langzaam veranderden de renners in fietsende reclamezuilen. In 1941 werd polyester gepatenteerd en vanaf de jaren 80 droeg iedereen polyester wielertruien die, comfortabel, licht als zijde en gebruiksvriendelijk waren. 

In het assortiment van Wieleroutfits.nl vind je zowel wollen, lycra als polyester wielershirts. De retro wielershirts korte mouw zijn gemaakt van lichte materialen, waardoor je geen overbodig gewicht meesleept.

Ruim aanbod aan retro wielershirts

In de webshop van Wieleroutifts.nl vind je een ruim aanbod aan retro fietskleding met korte mouwen. We bieden fietsshirts van diverse merken aan. Naast de retro wielershirts, bieden we ook fietskleding aan voor mannen en vrouwen. Deze kleding is zeer geschikt om op te vallen tijdens je fietstochten. Ook verkopen wij ook bijpassende fietsbroeken. Deze fietsbroeken worden in drie varianten aangeboden, lang, driekwart en kort. Zonder de juiste schoenen kun je natuurlijk niet fietsen, neem daarom ook een kijkje in ons assortiment fietsschoenen. In de webshop vind je niet alleen kleding voor wielrenners, maar ook kleding voor mountainbikers. Plaats dus snel je bestelling en ontvang je wielerkleding of accessoires de volgende dag al in huis.