opc_loader

Shimano fietsschoenen

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Shimano fietsschoenen voor heren | Wieleroutfits.nl

Fietsschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je fietsuitrusting. Je duwt met grote kracht op je pedalen wat met normale schoenen niet lukt. Fietsschoenen zijn een stuk stijver zodat jij de meeste kracht kunt geven voor optimale prestaties. De zool van een fietsschoen buigt niet door, terwijl onze normale schoenen dat wel doen. Fietsschoenen hebben een harde en stijve zool, omdat de zool zo stijf is, wordt de kracht die jij geeft direct op de pedalen opgenomen. Een fietsschoen mag niet te strak zijn en ook niet te groot. Bij een te strakke schoen worden je tenen gekneld en kun je blessures oplopen en bij een te grote schoen schuift je voet in de schoen waardoor je niet fijn kunt fietsen. Fietsschoenen komen in drie soorten namelijk, racefietsschoenen, MTB schoenen en touringfietsschoenen.

Japanse fietsschoenen kopen in Europa

Shimano is een merk afkomstig uit Japan. Ze produceren verschillende producten, zoals fietsonderdelen, skimateriaal, roeimateriaal en vismateriaal. Maar ook fietskleding. Het bedrijf bestaat al sinds 1921, in eerste instantie is het een metaalverwerkend bedrijf. Het eerste fietsonderdeel wat geproduceerd werd door Shimano was een achter tandwiel, vanaf 1931 was dit ook het eerste exportproduct van Shimano. Sinds dit jaar nam de export van Shimano toe en begon het bedrijf te groeien en ook wielerkleding te maken die te koop is bij Wieleroutfits.nl. Shimano is gespecialiseerd in het maken van fietsonderdelen voor racefietsen en mountainbikes. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je wielrenkleding en mountainbikekleding van Shimano voor heren en dames. We bieden een ruim aanbod aan diverse kledingsoorten aan, zoals fietsshirts, fietsbroeken en andere fietsaccessoires van het merk Shimano.

Kwalitatief goede wielerkleding online kopen

Shimano produceert fietsonderdelen maar ook fietskleding. Zo hebben ze ook fietsschoenen in hun assortiment zitten. Er zijn drie verschillende soorten fietsschoenen die Shimano heeft, racefietsschoenen, MTB schoenen en touringfietsschoenen. Al deze fietsschoenen hebben kun eigen kenmerken en kwaliteiten maar zijn stuk voor stuk goedgekeurd door Wieleroutfits.nl en ook hier te koop. Racefietsschoenen worden vaak van carbon gemaakt, ze zijn licht maar toch perfect voor een goede fietstocht. Je bestelt je fietsschoenen van Shimano eenvoudig bij ons in de webshop. Naast de fietsschoenen van Shimano bieden wij ook wielerkleding van Shimano aan voor heren en dames. We hebben diverse shirts, broeken, handschoenen en nog veel meer in het assortiment zitten. Verder hebben we bij Wieleroutfits.nl nog meer merken dan alleen Shimano, we hebben ook fietskleding van AGU, Craft, Castelli en nog veel meer.

  • Nederlands
  • English