Race wielerschoenen

Raceschoenen voor de wielerliefhebber

Wieleroutfits heeft een breed assortiment aan wielrenschoenen. Wij specialiseren ons in iedere tak van de wielersport. Daarom bieden wij ook wielrenschoenen aan voor de racefietser. De raceschoenen zijn speciaal ontwikkeld om goede prestaties op de weg te bevorderen. Deze schoenen zijn zeer licht en voorzien van een carbonzool om voor een optimale krachtoverbrenging te zorgen. Wij hebben wielrenschoenen voor heren, dames en kids in alle soorten en maten. Wieleroutfits levert topkwaliteit wielrenschoenen voor ieder budget!

De collectie raceschoenen

Grote wielermerken zoals Sidi, Northwave en Chain leveren professionele raceschoenen voor de racefietser. Een belangrijke vereiste bij het selecteren van raceschoenen is het sluitingsmechanisme. Dit om optimaal te presteren en de veiligheid te garanderen. Het tecno-3 systeem is Sidi’s betrouwbare, ergonomische en vervangbare draadsluiting. Het geeft een veilig gevoel en geeft veel comfort.

Om voor een optimale krachtoverbrenging te zorgen zijn strakke, stevige contouren nodig. Een stijve zool zet kracht om in snelheid. Bijna alle raceschoenen zijn voorzien van carbonversteviging, wat voor extra stijfheid en meer stabiliteit van de voet zorgt. Een ventilatiekanaal in de raceschoen moet ervoor zorgen dat vocht en warmte snel uit de schoen kunnen ontsnappen. Onze wielrenschoenen zijn daarom allen voorzien van een ventilatiekanaal.

Onze wielrenschoenen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten voor zowel heren, dames en kids. Bijna alle schoenen zijn afkomstig uit Italië. Hier worden wielrenschoenen handgemaakt, waardoor al onze schoenen van topkwaliteit zijn. Wanneer je raceschoenen op Wieleroutfits bestelt, raden wij je aan om 1 maat groter te bestellen. De Italiaanse maatvoering valt namelijk kleiner uit. De prijzen van de wielrenschoenen zijn zeer uiteenlopend.

Heb jij inmiddels de juiste wielrenschoenen gevonden? Bestel deze dan snel in onze webshop. Wielrenschoenen kopen was nog nooit zo makkelijk!

Wieleroutfits.nl, passie voor fietskleding

Naast het ruime assortiment aan wielrenschoenen biedt Wieleroutfits nog veel meer aan. Wieleroutfits is een jonge, vernieuwende onderneming met passie voor fietsen en fietskleding. Wij verkopen alles wat met de fiets te maken heeft, van fietsschoenen tot een fietspomp. Daarbij is functionaliteit en kwaliteit voor ons zeer belangrijk. Uiteindelijk staat alles in het teken van het fietsgenot. Wij hanteren lage tarieven door te rechtstreeks te leveren vanaf de fabrieken. Ons assortiment bestaat uit alle topmerken met de juiste maatvoering. Bekijk ons assortiment en fiets als een prof!

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via: