Veilig Betalen

 

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via Paypal, Ideal, Mister Cash, Bankoverschrijving, Automatische Incasso, Afterpay of Creditcard.

 

We zullen de verschillende betaalmogelijkheden hieronder toelichten. Mocht u toch nog vragen hebben over onze betaalmogelijkheden neem dan persoonlijk contact met ons op.

 

 

 

                                                                       

IDEAL

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL-betaling zijn er geen bijkomende kosten.

 

 

 

                                        

Betalen via overboeken per bank

Betalen kan ook via overboeken per bank. Zie hieronder onze volledige gegevens. Voor internationale overboeking, gebruik het IBAN Nummer en BIC nummer:

 

- Ten name van    : Wieleroutfits

- Te                     : Aalsmeer

- IBAN                 : NL80 INGB 0007 1272 07

- BIC                   : INGBNL.2A

- BTW                 : NL851035206B.01

 

 

 

                                              

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail. Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken. 

            

Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Deze betrouwbaarheid, veiligheid en garantie is nog eens extra gegeven door onze certificering bij BeCommerce welke Wieleroutfits in oktober 2014 heeft betaald.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig via onze betaalprovider Icepay bij ons betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar op www.wieleroutfits.nl voor onze Belgische klanten. Bij de module betalen kunt u kiezen voor Mr. Cash. Dit is de laatste optie.

  

 

VVV Giftcard

Nieuw is de VVV Giftcard. Anders dan de VVV Cadeaubon kun je deze cadeaukaart besteden bij de leukste online webshops, waaronder Wieleroutfits. Je kunt meerdere cadeaukaarten tegelijk online verzilveren en het restbedrag kan je voldoen via een andere betaalmethode.Een VVV Giftcard is vanaf de dag van aankoop vijf jaar geldig. Op de website vvvcadeaubonnen.nl kan je de
geldigheidsdatum en je saldo checken.

 

 

 

                                    

Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling achteraf betalen via AfterPay


Met Afterpay kunt u achteraf betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. AfterPay voert voor www.wieleroutfits.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

 

 

Creditcard

Bij Wieleroutfits is het ook mogelijk om via Creditcard te betalen. Betalen met je Creditcard op internet is altijd veilig, super gemakkelijk en erg simpel. Omdat afschrijvingen bij een Creditcard maandelijks gebeurt, zal bij het annuleren van een order de terugbetaling ook langer op zich laten wachten dan bij een betaling via Ideal. De terugstorting gebeurt vaak ook eenmaal per maand, afhankelijk van uw bank.