opc_loader
casual cycling T-shirts

BICYCLE LOVERS CASUAL FIETSSHIRTS BY SILLYSCREENS

LAAT ELKE DAG ZIEN DAT JE VAN FIETSEN HOUDT!


Casual Shirts van zachte duurzame biologische katoen voor de fietsliefhebber.

De collectie "Bicycle Lovers" is ontstaan nadat tussen fietsenmaker (Ron) en een illustrator/zeefdrukster (Sil) de liefde opbloeide. 

Ron Bokje en Sil Meekel houden van de fiets, het fietsen en de fietser (en natuurlijk van elkaar). 
Alles aan de fiets inspireert ze: oude advertenties, stalen frames, de klassiekers, de techniek, de grafische vormen en alle variaties aan fietsen en fietsers. Ze trouwden zelf op een racetandem in met tandwielen bedrukte outfits.

Sindsdien runnen zij samen SillyScreens, een ontwerpstudio met eigen T-shirtdrukkerij. Hier worden alle Bicycle Lovers T-shirts ontworpen, handmatig gedrukt, verpakt en verzonden.

SillyScreens is 100% toegewijd aan het ambachtelijke zeefdrukwerk, een milieuvriendelijke werkwijze, waterbasis textiel inkten, biologische textiel en eerlijke arbeidsomstandigheden.

Alle T-shirts zijn van 100% biologische katoen. Ze komen van producenten die hun arbeiders een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden geven.  De producenten zijn aangesloten bij de FAIR WEAR Foundation, zij monitoren de hele productielijn.

SillyScreens gebruikt uitsluitend waterbasis textiel inkt: De textiel inkt is biologisch afbreekbaar en vrij van zware metalen/pvc/oplosmiddelen/gifstoffen/lood. Deze inkt is gecertificeerd voor gebruik op biologische katoen.  

  • Nederlands
  • English