opc_loader
Sportsbalm

De producten van Sportsbalm zijn ontwikkeld met medewerking van topsporters, verzorgers en bewegingswetenschappers. Sportsbalm wil de beste oplossingen bieden voor vragen waarmee iedere sporter, van recreant tot topsporter, te maken heeft. Zoals:

  • hoe voorkom ik blessures?
  • hoe kan ik beter presteren?
  • hoe kan ik dit het beste doen bij koud en nat, of juist bij mild en warm weer?
  • wat is goed voor mijn herstel na het sporten?
     

Verwarmde spieren in koude omstandigheden
De Sportsbalm Red Performance Warming Series helpt om spieren en pezen voor te bereiden, te beschermen en optimaal te laten functioneren bij het sporten in koele, koude en natte weersomstandigheden.

Warming-up in milde en warme omstandigheden
De Sportsbalm Yellow Performance Series helpt om spieren en pezen voor te bereiden, te beschermen en optimaal te laten functioneren bij het sporten in milde en warme weersomstandigheden.

Goede verzorging en sneller herstel na het sporten
De Sportsbalm Green Recovery Series ondersteunen snel herstel na het sporten. De producten verzorgen de vermoeide en gevoelige spieren en zijn geschikt voor toepassing onder alle weersomstandigheden.

Bescherming tegen wrijven, schuren en irritatie
De Sportsbalm Blue Series beschermt de huid tegen wrijvingen tussen huid en kleding, schuurplekken of irritaties die tijdens het sporten kunnen ontstaan. De producten beschermen de lichaamsdelen die hier gevoelig voor zijn.

Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
  • Nederlands
  • English