Wieleroutfits kort

Korte wielerouftits bestellen

Ben je op zoek naar een ideale outfit voor in de zomer, dan hebben wij de perfecte keus voor jou, namelijk een compleet wieleroutfit. De outfit bestaat uit twee delen, namelijk een korte fietsbroek en een fietsshirt met korte mouwen. De broeken zijn in een bibshort vorm, met bretels dus. De broek en het shirt zijn zo op elkaar afgestemd dat het een echte outfit is. Een wieleroutfit is vaak goedkoper dan twee losse kledingstukken stukken, dus ben je op zoek naar een korte wieleroutfit bekijk dan snel ons aanbod.

Een bibshort en een wielershirt met korte mouwen vormen samen een complete fietsoutfit. Een bibshort een korte fietsbroek met bretels, deze bretels zorgen ervoor dat de broek op zijn plek blijft zitten en dat jij lange fietstochten kunt afleggen. Een fietsbroek is een erg belangrijk kledingstuk tijdens het fietsen, het is vooral belangrijk dat je de juiste fietsbroek draagt. Vind je het soms lastig om een fietsbroek en een fietsshirt goed met elkaar te combineren, dan zijn complete wieleroutfits de oplossing voor jou. De broek past bij het shirt en het wielershirt past goed samen bij de fietsbroek. Soms ben je ook voordeliger uit wanneer je een outfit koopt dan wanneer je een shirt en broek apart koopt.

Ruim assortiment aan complete wieleroutfits

Een wieleroutfit is verkrijgbaar met en zonder zeem, het is maar net wat jij vindt. Een zeem zorgt ervoor dat zadelpijn en irritatie minder is zodat je gewoon lange afstanden kunt fietsen. Een korte wieleroutfit draag je wanneer het warm is, dus in de zomer. Sommige wieleroutfits komen in drie of vier delen voor. Enkele outfits hebben ook nog een lange fietsbroek en een fietsjack voor de mindere dagen. De korte wieleroutfits van Wieleroutfits.nl komen in allerlei leuke kleuren voor. Zo zijn de meeste outfits gecombineerd met twee of drie andere kleuren. De basis is wit of zwart met leuke strepen of patronen in bijvoorbeeld geel, groen, blauw of een andere leuke kleur. De outfits komen in verschillende maten voor en je kunt zelf je outfit samenstellen qua maat. Ben je bijvoorbeeld erg lang, maar ben je erg smal dan heb je een grotere broekmaat nodig dan de maat van je shirt.

Gemakkelijk en voordelig je wielerkleding online kopen

Voor heren hebben we een uitgebreid aanbod aan wieleroutfits voor in de zomer. Een wieleroutfit bestaat meestal uit twee onderdelen, namelijk een korte fietsbroek of bibshort in combinatie met een bijpassend wielershirt. De meeste broeken zijn zwart en hebben een lijn of patroon die past bij het shirt. We bieden diverse outfits aan van verschillende merken, zo bieden we Craft, Endura, Rogelli, 21Virages en Vezuvio. De meeste outfits komen van Rogelli. Ben je zelf nou ook op zoek naar een fietsbroek en een bijpassend fietsshirt, dan is een wieleroutfit van Wieleroutfits.nl echt wat voor jou. Je bestelt ze gemakkelijk online en vaak is een outfit goedkoper dan twee losse items, het is dus ook nog goed voor je portemonnee.