Wieleroutfits lang

Lange wieleroutfit voor de herfst- en wintermaanden

Voor de echte fietsliefhebbers biedt het assortiment van Wieleroutfits.nl ook lange wieleroutfits aan die uiterst geschikt zijn voor de koudere dagen. Onze collectie is erg diverse, niet alleen qua prijs maar ook qua design, het voordeel hiervan is dat je een wieleroutfit kunt selecteren die aansluit op al je wensen en behoeften. In de collectie van lange wieleroutfits vind je merken zoals Castelli, Vezuvio en Rogelli. Het laatstgenoemde merk is het meest voorkomend en hier zit dan ook veel verschil in qua prijs en designs. De fietskleding van Rogelli bestaat al jarenlang en heeft zich in de loop van de tijd beetje bij beetje verbeterd waardoor het merk van Rini Wagtmans vandaag de dag bekend staat als absolute top fietskleding. Maar de merken Castelli en Vezuvio zijn ook zeer populair door hun comfortabele stof die tot in de kleinste details is bijgewerkt zodat de kleding perfect is om te dragen tijdens het fietsen.

Ruim assortiment fietskleding met lange mouwen en broekspijpen

Alle sporters kunnen beamen dat winter- en zomerpauzes funest zijn voor de conditie. Bij Wieleroutfit.nl bieden wij daarom lange, warme wieleroutfits aan die het mogelijk maken om het hele jaar door te sporten waardoor je geen last meer hebt van winterpauzes intervallen die anders je conditie zouden verminderen. De lange winteroutfits zijn ook erg comfortabel door hun rekbare stof die een deel van de warmte vasthouden waardoor je zelfs tijdens de koudste dagen kunt fietsen. De lange fietsbroeken zijn voorzien van bretels die ervoor zorgen dat de broek tijdens het fietsen niet kan afzakken. Hierdoor voorkom je irritaties en kun je je volledig focussen op de fietstocht. Als laatste om de outfit af te maken zijn er speciale fietsjassen die aan de achterkant langer zijn waardoor de rug niet bloot wordt als je vooroverbuigt, het bijkomende voordeel is dat je naast een warme rug ook nog eens aerodynamische bent waardoor je meer snelheid kunt maken.

Topkwaliteit fietskleding voor in de winter van Wieleroutfits.nl

De rekbare stof waarvan de fietskleding is gemaakt is niet alleen lekker warm maar ook nog eens winddicht. Hierdoor verlies je weinig warmte waardoor je lichaam bij een korte pauze of na het fietsen niet in één keer afkoelt, ideaal om spierpijn of blessures te vermijden. Naast de lange wieleroutfits beschikken wij van Wieleroutfits.nl ook over onderkleding die uiterst geschikt zijn om in de winter of tijdens koudere dagen te gebruiken onder de fietskleding. Op deze manier hou je zoveel mogelijk warmte vast en zal je weinig merken van de kou die erbuiten heerst. Het bijkomende voordeel is dat als je de kleding bij ons voor 23.45 uur besteld krijg je het de volgende werkdag al in huis. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer de weg op waardoor de training door kan blijven gaan. Shop jouw wieleroutfit bij elkaar en geniet van het comfort die de producten met zich meebrengen. Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd mailen of bellen, wij geven de juiste informatie en goed advies voor onze verschillende producten.