opc_loader

Wensenlijst

Op dit moment is de onderstaande kortingscodes geldig

WO10 Je krijgt 10% korting in de gehele webshop bij besteding vanaf 50 euro

De kortingscodes zijn alleen online geldig en niet bij onze showroom in Aalsmeer en de Outlet in Ouderkerk aan de Amstel

Belangrijk om te weten is: 

  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Indien je nog een andere kortingscode hebt dan moet je zelf bepalen welke kortingscode voor jou het meeste voordeel oplevert.
  • Korting wordt berekend of het uiteindelijk bestede bedrag (na retourneren). Stel je gebruikt een kortingscode waarvoor een minimum orderbedrag geldt van 50 euro aan producten van een bepaalt merk. Indien je voor meer dan 50 euro hebt besteed in onze webshop maar je retourneert een deel van je bestelling waardoor het uiteindelijk uitgegeven bedrag onder de 50 euro komt, dan vervalt de eventueel berekende korting over het product dat je hebt gehouden en houden wij de berekende korting in bij een eventuele terugbetaling. Uitgelegd in een voorbeeld. Je koopt 2 producten. Product A van 35 euro en product B van 25 euro. Je betaalt hiervoor 60 euro minus 10% is 54 euro. Nu retourneer je het product van 25 euro. Wij betalen dan 54 euro minus 35 euro is 19 euro aan je terug. 

 

 

Menu
  • Nederlands
  • English