Regen- en windjacks

Fiets regen- en windjacks voor dames kopen

ER is erg veel fietskleding voor mannen, maar er zijn ook veel vrouwen die aan wielrennen of mountainbiken doen. Er zijn een aantal unisex fietskledingstukken, maar deze zitten lang niet zo goed als echte dames fietskleding. Voor in de herfst, winter en het voorjaar is het altijd fijn om wat extra’s over de fietskleding heen te dragen. Een regenjack is dat de perfecte uitkomst, deze houdt dan ook gelijk de wind tegen en houdt je een stuk warmer. De dames regenjacks zijn gemaakt naar de anatomie van het vrouwelijke lichaam en passen daarom vele malen beter dan de unisex regenjacks. Op deze manier kunnen vrouwen ook comfortabel fietsen, zonder dat ze last hebben van kleding dat niet comfortabel zit. Wij van Wieleroutfits.nl hebben een groot aanbod van deze speciale regenjacks voor dames. Deze regenjacks zijn te bestellen in verschillende modellen en kleuren. Zo hebben wij de regenjacks voor dames in felle flitsende kleuren, maar ook in neutrale donkere kleuren. De regen- en windjacks zijn ideaal om te gebruiken als het weer even tegenzit, zoals wind en regen, maar ook als het niet regent of waait zijn de regen- en windjacks goed te gebruiken, bijvoorbeeld op koudere dagen.

Breed aanbod fiets regen- en windjacks voor dames

Voor een breed aanbod aan dames regen- en windjacks moet je bij Wieleroutfits.nl zijn. Wij hebben deze fiets regen- en windjacks van veel verschillende topmerken, zoals Endura en Rogelli. Het mooie van deze dames fietsjacks is dat het een 2 in 1 jas is, naast dat het je droog houdt, blijf je ook lekker warm, doordat de jas de wind ook buiten houdt. Dit komt, omdat de regen- en fietsjacks gemaakt zijn van een winddicht en waterafstotend materiaal. Ook zijn regen- en windjacks voor dames voorzien van reflecterende elementen voor extra veiligheid. Daarnaast zitten er ook verschillende handige extra’s bij de regen- en windjacks. Zoals bijvoorbeeld handige zakken waar je een paar kleine dingetjes in mee kan nemen, zoals wat te eten en te drinken en een mobiele telefoon. Verschillende regen- en windjacks zijn voorzien van een verlengde achterzijde tegen het opspattende water. Ook zijn er verschillende regen- en windjacks voor dames voorzien van een elastieken band onderaan de regenjas, zo kruipt de regenjas niet omhoog tijdens het fietsen. Op deze manier kan je ongestoord fietsen.

Fiets regen- en windjacks voor dames bestellen bij Wieleroutfits.nl

De dames regen- en windjacks zijn te bestellen in verschillende prijsklassen, maar ondanks de prijzen zijn deze fietsjacks allemaal van goede kwaliteit. Je kan kiezen uit regen- en windjacks met mouwen of zonder mouwen. De regen- en windjacks voor dames zijn gemakkelijk te bestellen in de webshop van Wieleroutfits.nl. Bestel je namelijk voor 23.45 uur? dan is je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag in huis, op deze manier kan je de gekochte artikelen gelijk even passen. En bij een bedrag van €35,- euro of meer wordt het gratis thuisbezorgd. Naast deze fietsjacks voor dames hebben we nog veel meer damesfietskleding in ons assortiment. Van dames fietsbroeken tot dames fietshelmen. Bij Wieleroutfits.nl vind je het allemaal en kun je alles eenvoudig online kopen tegen scherpe prijzen!