Binnenband

Binnenbanden race en mtb voordelig online kopen | Wieleroutfits.nl

Binnenbanden zijn erg handig voor racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes en trekkingfietsen. Banden die al voor de zoveelste lek zijn, kunnen wel een nieuwe binnenband gebruiken. Veel mensen plakken de band af, maar het wordt aangeraden of ze schaffen een nieuwe binnenband aan. De binnenbanden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, voor elk type fiets. Bij Wieleroutfits.nl bieden wij binnenbanden aan van 26 inch tot 29 inch. De binnenbanden zijn zeer handig en gemakkelijk om zelf toe te passen.

Wanneer je de binnenkant van je fiets moet vervangen, is het belangrijk dat je de maat weet. De maat staat aangegeven in de oude binnenband of op de buitenband. De maat van een binnenband kan op verschillende manieren worden aangetoond. Meestal wordt er gebruik gemaakt van inches of de ETRTO-maat. Aan de hand van de maat is te bepalen welke binnenband nodig is voor je fiets. Naast binnenbanden verkopen wij nog vele andere producten op het gebied van fietsen.

Breed en ruim binnenband race en mtb assortiment

Bij binnenbanden zijn er dus verschillende soorten maten, maar niet elke binnenband heeft hetzelfde soort ventiel. Bij Wieleroutfits verkopen wij autoventielen, Blitz ventielen en Franse ventielen. Welke ventiel je nodig hebt is afhankelijk van het ventielgat in de velg. Een Blitz ventiel heeft een gat in de velg die een diameter van 6,5 mm heeft. Een Frans ventiel heeft slechts een diameter van 2 mm. Franse ventielen worden gebruikt voor fietsen met smalle banden, die vaak terug worden gezien bij racefietsen.

Een autoventiel is veel dikker en wordt daarom bij mountainbikes toegepast. Bij Wieleroutfits.nl kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste binnenband. De binnenbanden die wij aanbieden zijn van grote merken en zijn erg populair onder de wielrenners. Ook bieden wij binnenbanden met een zadeltas en lichter aan. Voor de hoge kwaliteit en de lage prijs ben je altijd tevreden bij Wieleroutfits.nl.

Kwaliteit en service bij Wieleroutfits.nl

Bij Wieleroutfits.nl bieden wij uitsluitend kwaliteit van alle topmerken. De binnenbanden zullen direct uit de voorraad worden geleverd. De binnenbanden die voor 23.45 uur zijn besteld, zullen morgen in huis bij je worden bezorgd. Bij een like op social media, kan je ook nog eens korting krijgen.

Voor vragen of adviezen over binnenbanden kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen je keurig helpen met het juiste formaat en ventieldop. Je kunt ons bereiken op het volgende e-mailadres: mail@wieleroutfits.nl.