opc_loader

Fietspedalen

Nieuwe fietspedalen voor je racefiets of mountainbike

Fietspedalen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Over het algemeen worden fietspedalen met klik het meest gebruikt voor racefietsen en mountainbikes. Bij Wieleroutfits kun je kiezen tussen racepedalen en mountainbike pedalen. Beide fietspedalen zorgen ervoor dat jij meer je kracht kunt benutten tijdens het fietsen. Dit komt voornamelijk door het kliksysteem. Deze zorgt ervoor dat jij je voeten op één plek houdt, waardoor je zeker weet dat je altijd genoeg kracht zet tijdens het duwen en trekken. Na het fietsen is het natuurlijk mogelijk dat er vuil tussen de fietspedalen komt, daarom raden wij je altijd aan om na het sporten de fiets schoon te maken. Hierdoor gaan de fietspedalen een stuk langer mee! Kijk ook goed onder je fietsschoenen!

Fietspedalen combineren met de juiste onderdelen

Voordat je de fietspedalen aanschaft voor je nieuwe mountainbike of racefiets, is het natuurlijk belangrijk dat je over de juiste schoenplaatjes en fietsschoenen beschikt. Deze zorgen er namelijk voor dat jouw voeten altijd goed aansluiten op de fietspedalen. Bekijk daarom van tevoren goed welke onderdelen het beste passen bij jouw nieuwe racepedalen of mountainbike pedalen. Daarnaast zorgen de juiste onderdelen ook voor een betere prestatie, de stabiliteit zorgt er namelijk voor dat je veel efficiënter omgaat met je energie.

Betaalbare racepedalen en mountainbike pedalen bij Wieleroutfits

Onze fietspedalen worden altijd voor een aangename prijs in de webshop aangeboden. Daarnaast willen we het pakket zo snel mogelijk leveren op het gewenste adres, wij begrijpen namelijk heel goed dat je zo snel mogelijk je nieuwe fietspedalen wilt uitproberen! Er zijn verschillende merken en maten in de webshop, die ervoor kunnen zorgen dat je het overzicht verliest. Als je niet zeker weet welke onderdelen bij de nieuwe fietspedalen passen, raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Kom langs in onze winkel, stuur een mail naar [email protected] of bel naar 020 – 8208267!

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English