opc_loader
Artikelen

Race Pedalen Shimano

Shimano pedalen

Shimano is één van de meest bekende merken op het gebied van fietsmaterialen. Het Japanse merk produceert diverse soorten producten en is in de fietswereld erg populair. De verschillende fietsonderdelen en overige producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Bij Wieleroutfits.nl kun je terecht voor een ruim aanbod aan Shimano producten waaronder de welbekende Shimano pedalen. Voor zowel de mountainbike als racefiets zijn de juiste pedalen essentieel. De pedalen moeten beschikken over een kliksysteem waardoor er een verbinding staat tussen de pedaal en speciale fietsschoen. Deze verbinding zorgt ervoor dat je gemakkelijk kracht kunt zetten en je voet niet van de trapper schiet. Hierdoor zullen jouw fietsprestaties aanzienlijk verbeteren. De MTB en racefiets pedalen zorgen ervoor dat je de schoen gemakkelijk op het pedaal kunt klikken. Ben je op zoek naar topkwaliteit pedalen voor jouw mountainbike of racefiets? Dan ben je bij Wieleroutfits.nl aan het juiste adres.

Shimano pedalen voor de racefiets en mountainbike

Op Wieleroutfits.nl verkopen wij online MTB en racefiets pedalen met het SPD systeem van Shimano. Dit uitstekend werkende systeem zorgt ervoor dat de Shimano pedalen werken met een soort veer die ervoor zorgt dat je de schoenen gemakkelijk in de pedalen kunt klikken en de voet goed wordt vastgehouden. Dit zorgt ervoor dat extra kracht op het pedaal kan worden gezet en je meer haalt uit iedere trapbeweging. De spanning in de veer is eenvoudig in te stellen. Je kunt als beginner de veer van het pedaal wat losser instellen zodat de schoen er gemakkelijk in- en uitgeklikt kan worden. De pedalen roteren goed omhoog na het uitklikken en de schoenen kunnen er na het uitklikken weer eenvoudig worden in geklikt. In combinatie met SPD schoenplaatjes hebben de pedalen minder vuilopname. De verschillende Shimano pedalen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. De Shimano pedalen worden op wieleroutfits.nl in tweetallen verkocht en zijn scherp geprijsd.

Shimano fietskleding en accessoires bij Wieleroufits.nl

Naast Shimano pedalen kun je op Wieleroutfits.nl terecht voor diverse soorten andere producten van dit merk. Ons online aanbod bestaat naast verschillende Shimano fietsonderdelen ook bieden wij fietskleding aan van Shimano. Het merk produceert fietskleding geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Op Wieleroutfits.nl bestel je online Shimano fietskleding voor zowel heren als dames. Naast producten van Shimano bestaat het aanbod aan fietskleding en fietsaccessoires in onze webshop uit artikelen van nog veel meer soorten fietsmerken. Neem een kijkje in het uitgebreide online aanbod en plaats eenvoudig een online bestelling. Plaats je op werkdagen voor 23.45 uur een bestelling? Dan worden de producten de eerstvolgende werkdag bij je thuis geleverd. Bestellingen van €25,- of meer worden gratis verzonden. Voor vragen over de Shimano producten of over andere artikelen uit onze webshop, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

  • Nederlands
  • English