MBT wielerschoenen

MTB schoenen kopen | Wieleroutfits.nl

Tijdens het fietsen is één factor de belangrijkste van allemaal; de fietsschoenen. Deze hebben namelijk direct contact met de fiets en daarom moeten ze ook voldoen aan al je eisen. Mountainbike schoenen zijn een bijzonder geval, omdat ze moeten voldoen aan veel eisen. Bij de mountainbike schoenen wordt er niet alleen gekeken naar de prijs; de kwaliteit en veiligheid van een schoen zijn minstens zo belangrijk. Met mtb schoenen kun je veel sneller accelereren dan bij gewone schoenen, omdat je fietsschoenen vastzitten aan de pedalen die zorgen voor een combinatie van de neergaande druk met de opdrukkende druk. Dit is dan ook de sleutel naar het bevorderen van je prestaties. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je diverse fietsschoenen speciaal voor het mountainbiken. De meeste MTB schoenen zijn voorzien van het Shimano SPD pedaalsysteem. Dit systeem kenmerkt zich door een uitermate groot gebruikersgemak en eenvoudige montage van de pedalen en de cleats. Tevens zijn moutainbike schoenen voorzien van een ruwe loopzool, waardoor je grip hebt als je van de pedalen moet stappen.

Groot aanbod mountainbike schoenen van topkwaliteit

Met trots presenteren wij ons ruime aanbod mountainbike schoenen. Wij hechten erg veel waarde aan tevreden klanten en willen zoveel mogelijk klanten van goede fietskleding voorzien. Onze collectie mountainbike schoenen is dan ook zeer divers. Dit blijkt uit het verschil in prijs, design en kwaliteit van onze producten. Comfortabele mountainbike schoenen die goed aansluiten op je voeten, zorgen ervoor dat je met meer plezier op de fiets stapt. Hierdoor zal je waarschijnlijk ook merken dat je vaker gaat mountainbiken. Het belangrijke aan mountainbike schoenen is dat ze schokabsorberend moeten werken, omdat je veel schokken en klappen krijgt te voorduren tijdens een fanatieke mountainbikerit.

In onze collectie vind je mountainbike schoenen van verschillende merken zoals Northwave, Rogelli en SIDI. Door het grote verschil in de kwaliteit en het design, kunnen de prijzen van de MTB schoenen sterk verschillen. Bij lange afstanden zal je het verschil in kwaliteit van de mountainbike schoenen zeker merken. Bij het selecteren van de juiste mountainbike schoenen is het vooral belangrijk dat je nagaat of de MTB schoen aan jouw eisen voldoet. Wanneer er voorzichtig met de mountainbike schoenen wordt omgegaan, kunnen ze erg lang mee gaan. Een MTB schoen met een iets hoger prijskaartje is dus een prima investering op lange termijn!

Wieleroutfits.nl, de webshop met snelle en goede service

Heb je inmiddels al de perfecte mountainbike schoenen gevonden? Dan kan je deze eenvoudig en snel bestellen in onze webshop! Als het door jou gekozen artikel op voorraad is, en je bestelt deze op werkdagen voor 23:45, wordt jouw bestelling al de volgende dag bij jou thuis geleverd! Onze MTB schoenen worden gratis verzonden in Nederland en België. Niet alleen voor mountainbike schoenen kan je bij ons terecht; in onze webshop vind je alles voor een perfecte wieleroutfit!

Heb je vragen over één van onze producten, onze service of wil je graag advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via: