Wielershirts lange mouw

Wielershirts met lange mouwen | Wieleroutfits.nl

Het wielershirt met lange mouwen is een onmisbaar kledingstuk voor elke wielrenner. Een wielershirt met lange mouwen kan als toplaag worden gedragen in het tussenseizoen bij temperaturen tussen de 10 en de 18 graden. Als het kouder is kan het wielershirt met lange mouwen worden gedragen als tussenlaag over een thermo shirt. Er zijn veel verschillende wielershirts met lange mouwen op de markt. Sommige zijn van lichtgewicht materialen en zijn niet gevoerd. De meeste zijn echter voorzien van een microfleece of brushed voering die voor een warm gevoel zorgen en de warmte binnen houden. Bijna alle wielershirts met lange mouwen zijn uitgevoerd met een lange rits voor gemakkelijk aan en uittrekken

Ruim aanbod aan fietsshirts met lange mouw

Een fietsshirt met lange mouwen is ideaal in de winter of de herfst. De dagen zijn korter en het wordt al snel wat kouder. Een fietsshirt met lange mouw is ventilerend maar je krijgt het daardoor niet kouder. De ventilatie zorgt ervoor dat je lichaam de juiste temperatuur behoudt en je het dus niet te warm of te koud krijgt. Een wielershirt zit strak om je bovenlichaam en dat zorgt voor aerodynamica. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod aan diverse wielershirts met lange mouwen. Deze shirts komen in allerlei kleuren voor, zo hebben we shirts in de kleuren blauw, rood, groen, oranje of een gecombineerde kleur. Ook komen de shirts van allerlei verschillende ontwerpers. Zo hebben we wielershirts met lange mouw van Sportful, Nalini, Craft, Davanti, Castelli en nog veel meer. In onze webshop vind je vast en zeker het juiste shirt wat bij jou past.

Online de leukste wielerkleding kopen voor mannen

Een wielershirt met lange mouwen is dus vooral fijn tijdens de koudere dagen en wanneer het regent. Met een wielershirt van Wieleroutfits.nl ben je altijd goed zichtbaar voor anderen, er zitten namelijk reflecterende strepen op de shirts. Je hoeft dus niet bang te zijn om in het donker of in de schemer te gaan fietsen want iedereen ziet jou op tijd. Ben je niet helemaal overtuigd of je een shirt met lange mouwen wilt, kijk dan eens naar ons assortiment fietsshirts met korte mouwen of juist naar onze mouwloze fietsshirts. Wanneer je een wielershirt koopt, hoort daar natuurlijk ook een bijpassende fietsbroek bij, die vind je ook in onze webshop. Voor vragen kun je altijd contact met onze klantenservice opnemen.