Wielersokken winter

Winter fietssokken van Wieleroutfits.nl

Je kunt tegenwoordig ook in de winter al heerlijk fietsen zonder last te hebben van het koude weer. Vaak worden je handen en je voeten het koudste bij een fietstocht, dit komt doordat je deze delen eigenlijk niet intensief gebruikt. Maak je gebruik van de fietssokken van Wieleroutfits.nl dan blijven ook je voeten gespaard tijdens het fietsen. Niets is vervelender dan wanneer je plots geen gevoel meer hebt in je tenen. Onze sokken zorgen ervoor dat je al je lichaamswarmte behoudt maar wel je transpiratievocht kwijtraakt waardoor je altijd lekker in je schoenen staat als je fietst. Deze wintersokken zijn in tegenstelling tot onze zomersokken gemaakt van een dikkere stof en slijten daardoor ook minder snel.

Veel soorten sokken voor op de fiets

Voor op de fiets heb je natuurlijk veel soorten sokken en daarom is het ook belangrijk dat je sokken kiest die goed op jouw voet aansluiten en goed bij jou passen. De fietssokken zijn beschikbaar in allerlei kleuren, soorten en maten en dat zorgt ervoor dat we voor ieder wat wils hebben. Zo hebben we lange sokken, enkelsokken en kniesokken in de kleuren blauw, rood, grijs, groen, zwart en noem zo maar op. Wij maken veel gebruik van de grote merken zoals SealSkinz en 21Virages waarmee wij ook hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze wintersokken worden grotendeels gemaakt van Nylon en deze stof is bekend om de rekbaarheid. Dit zorgt ervoor dat je je optimaal kan bewegen terwijl de sok volledig meebeweegt en dus niet steeds afzakt of dergelijke.

Groot aanbod fietssokken voor de winter op Wieleroutfits.nl

Op onze website vind je een groot aanbod van winterfietssokken van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Bijna alles wat je zoekt voor op de fiets is hier te vinden en voor vragen kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt natuurlijk ook zelf nog even het een en ander qua informatie opzoeken als het de materialen of producten betreft om zeker te weten dat je bij ons aan het juiste adres bent. Wij hanteren een bestelling regeling waarbij als je voor 23.45 uur besteld je producten dezelfde dag nog verzonden worden en je het de volgende dag in huis hebt. Uiteraard geldt dit voor alle producten waardoor onze site niet alleen geschikt is voor winterfietssokken maar ook voor de rest van jouw wieleroutfit. Shop alles nu bij elkaar in onze webshop voor de ultieme kwaliteit, een snelle levering en een lange tijd plezier van je outfit. Wij hebben alles in een breed aanbod en vernieuwen constant ons assortiment om te zorgen dat we alles hebben wat jij als fietser zoekt!

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via: