opc_loader
Maxim
Artikel 1 tot 40 (van de 46 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 46 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Maxim Sportvoeding

Inmiddels heeft Maxim sportvoeding een uitgebreide range aan unieke producten ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen.

Nog elke dag is Maxim bezig haar assortiment te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen!

Historie
Maxim is eigenlijk per toeval ontstaan nadat de oprichter, de Engelse wielrenner Steve Jennings, revalideerde van een ongeluk. Steve fietste met zijn racefiets tegen een openstaande deur van een volgauto en belandde met een aantal breuken in het ziekenhuis. Tijdens zijn revalidatieproces kreeg hij vanuit het ziekenhuis een koolhydratenmix toegediend, waar hij zich erg goed en energiek bij voelde. Na zijn herstel besloot Steve om deze unieke "energymix" commercieel te gaan maken voor het wielerpeloton.

Dit product was echter zo puur dat het in eerste instantie niet geschikt was voor commerciële doeleinden. Hij kwam in contact met een aantal wetenschappers en samen ontwikkelden zij een "superdrank" . Hiermee was het eerste Maxim product geboren en Steve noemde het Maxim Original. Maxim werd de officiële leverancier van het Britse Olympische team op de spelen in Barcelona (1992). Na de Olympische spelen ontdekte Steve pas echt de potentie van zijn "superdrank" en maakte hem beschikbaar voor alle duursporters. Maxim werd echt "hot" in Engeland.

Het unieke aan Maxim Original is dat het een ideale samenstelling heeft van simpele en complexe koolhydraten en dat het neutraal van smaak is. Je kunt het dus gemakkelijk aan andere dranken en zelfs maaltijden toevoegen om extra koolhydraten te stapelen. Tot de dag van vandaag is de receptuur nooit veranderd, alleen heet het nu "Maxim Carboloader".

Maxim en sponsoring:
Maxim is ontwikkeld voor en door sporters. Wij zijn gepassioneerd door "gezonde voeding en sport" en streven altijd naar het beste, zo natuurlijk mogelijk! Wij zijn sterk betrokken bij de ontwikkeling van gezondheid in het algemeen en het wel en wee van de sporter in het bijzonder.
Wij hebben geen enkele affiniteit met onnatuurlijke en of oneerlijke versterkende middelen. Wij zijn fan van eerlijke voeding! De kwaliteit van onze producten staat bij ons op NR1. Daarom gebruikt de meerderheid van de Nederlandse topsporters Maxim. Wij sponsoren geen grote ploegen, maar hebben de keuze gemaakt voor de individuele benadering. Wij vinden het leuk om onze kennis te delen met de sporter en onze merkbekendheid te vergroten door direct contact met altijd een persoonlijk voedingsadvies. Dit is onze manier van marketing, daar geloven wij in. Vraag naar de mogelijkheden en mail ons: [email protected] 

  • Nederlands
  • English