Over ons

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. Als actieve fietsers gingen we online op zoek naar originele wielerkleding. En eigenlijk ontbrak hetgeen we zochten. Er was geen webshop met een uitgebreid assortiment wielerkleding met een pure specialisatie op dit vlak. En zo ontstond Wieleroutfits.nl. Met als drive van om speciale, mooie, unieke en soms ook extravagante wielerkleding en aan te bieden met oog voor de echte wielerbeleving. In geen enkele andere sport heeft het wordt "soigneren" zo'n sterke lading als in de wielersport. Wielrenners zijn ijdeltuiten zeker als je het vergelijkt met hardlopers waarbij functionaliteit altijd bovenaan staat. Natuurlijk is functionaliteit bij wielerkleding ook van belang. Toch fietsen we ook graag in een mooi retro shirt, een shirt van onze favoriete profploeg of willen we ons graag identificeren met onze nieuwe Pinarello of Bianchi. Deze visie heeft geresulteerd in het grootste assortiment fietskleding van de Benelux met bekende en onbekende merken waarbij de pure wielerbeleving voorop staat. Het doel blijft natuurlijk heerlijk fietsen als een prof.

 

Kom winkelen nabij Amsterdam (Ouderkerk aan de Amstel)of tijdens de grote toertochten in de Benelux

Na de overname eind 2016 van Wieleroutfts.nl door 4TheCompagnie BV hebben we onze activiteiten flink kunnen uitbreiden. We profiteren niet alleen van de kennis en kunde die aanwezig is bij onze zusterwebsites Fietskledingvoordeel.nl en Cyclewearonline.nl maar er is ondertussen ook een winkel geopend onder de naam Wieleroutfits.nl. Onder de rook van Amsterdam vind je in Ouderkerk aan de Amstel een fietskledingparadijs met ruim 500M2 aan fietskleding en accesoires.  En doe je mee aan één van de grotere toertochten in de Benelux dan is de kans groot dat je ons daar ook tegenkomt met onze verkoopstand. Je kan dus zowel online als offline bij ons terecht!


Focus op wielerkleding

Vanuit een passie voor fietsen en mooie, unieke (retro) wielerkleding is Wieleroutfits opgericht. Hierbij heeft Wieleroutfits in tegenstelling tot veel andere leveranciers een focus op wielerkleding. Wij denken dat specialisatie tot meer expertise en een mooiere, bredere en diepere collectie wielerkleding en accessoires leidt. En dat zie je. We willen iedereen de mogelijkheid bieden om in de wielerkleding te fietsen die hij of zij mooi vindt. Dit geldt zowel voor heren dames als kinderen. Een focus op wielerkleding betekent ook dat we een autoriteit willen zijn op dit vlak. Er is veel informatie over wielerkleding maar deze is vaak versnipperd en onvolledig. Wieleroutfits Wanneer mogelijk leveren we vaak rechtstreeks vanaf de fabrikant en slaan de tussenhandel zo veel mogelijk over. Daardoor zijn we in staat om lagere tarieven te hanteren. Bij Wieleroutfits staan kwaliteit, functionaliteit service en gebruiksvriendelijkheid voorop. Wieleroutfits is continu op zoek naar de beste, mooiste, meest functionele en nieuwste wielerkleding die net even anders is. Door ons netwerk, contacten en contracten met leveranciers zijn we in staat om een uniek assortiment aan te bieden dat je nergens anders vindt. Ben je op zoek naar originele (retro) fietskleding of zoek je gewoon mooie fietskleding voor een goeie prijs?, dan ben je bij www.wieleroutfits.nl op het juiste adres. Wieleroutfits biedt  een uniek en zeer ruim aanbod van retro wielerkleding en originele wielerkleding voor iedereen die net even wat anders zoekt. Met Wieleroutfits fiets je altijd als een prof.

Passie voor retro wielerkleding

Wielrennen is een sport met historie en de klassieke wielertruien van weleer vertellen allemaal hun eigen verhaal en veel wielerfans hebben romantische en nostalgische gevoelens als het gaat om wielerprestaties uit het verleden. Dit maakt de wielersport uniek. Geen enkele andere duursport roept dezelfde gevoelens op. Wie weet er nog wie de marthon van New York won in 1972? De heroiek van de renners, de rondes, de ploegen de elementen en niet te vergeten de "cols" maken de wielersport zo'n unieke sport met een unieke beleving die terug is te vinden in onze collectie.