opc_loader
Sugoi

Sugoi wielerkleding

Sugoi is een Canadees sportkledingmerk dat naast wielerkleding ook hardloop- en triathloonkleding fabriceert. Sugoi is Japans voor ongelooflijk. Sinds 2008 is Sugoi onderdeel van Cannondale.

Sugoi is Japans voor ongelooflijk! Ongelooflijk op het gebied van vooruitstrevende techniek, innovatie en functionele kwaliteit in fiets- en hardloopkleding sinds 1987. Sugoi heeft zijn oorsprong in Vancouver, Canada, het land van extremen van koude winters met -35°C tot snikhete zomers van + 35°C. Met deze gedachte in het achterhoofd begint de reis…de reis die leidt tot de interface van de athleet en de omgeving en tussen de berijder en de fiets.

Alles moet kloppen, het hele jaar rond. Sinds 1998 is Sugoi verkrijgbaar in Europa. De eerste produkten waren voornamelijk fietsbroeken.  Vandaag de dag staan de Sugoi broeken nog steeds voor innovatie en een hoge kwaliteit en het Sugoi assortiment omvat nu alles wat een fanatieke fietser nodig heeft van top tot teen. Op de Canadese Markt is Sugoi al jaren marktleider op het gebied van kleding, in Noord-Amerika is het stuivertje wisselen met Specialized om plaats 2. Wel heeft Sugoi al sinds een heel aantal jaar de best verkopende Bibshort van de Canadese & Noord-Amerikaanse markt in handen; de RS-Pro bibshort.

Voor een prachtige sport als fietsen waarbij het gevoel een directe invloed heeft op de prestaties, zijn de plekken waar de rijder en de fiets elkaar raken van het grootste belang. Aan welke eisen een goede zeem moet voldoen is gemakkelijk te omschrijven; de zeem moet comfortabel zijn voor vele kilometers fietsplezier in het zadel, bescherming bieden tegen schuren, genoeg ventileren en transpiratie vocht perfect kunnen afvoeren.

sugoi fietskleding maattabel size chart

  • Nederlands
  • English